News

Polițist de 21 de ani din Galați, găsit cu venele tăiate și împușcat în cap. Descoperirea, făcută de mama sa

Un caz șocant a fost consemnat marți seara în Galați. Un polițist de 21 de ani a fost găsit, de mama sa, cu venele tăiate și împușcat în cap. Motivul acestui gest extrem.
13.12.2022 | 23:18
Politist de 21 de ani din Galati gasit cu venele taiate si impuscat in cap Descoperirea facuta de mama sa
Polițist de 21 de ani din Galați, găsit cu venele tăiate și împușcat în cap. Descoperirea, făcută de mama sa. Sursa foto: europafm.ro
ADVERTISEMENT

O mamă din județul Galați trece prin clipe cumplite. Aceasta și-a găsit fiul, de doar 21 de ani, cu venele tăiate și împușcat în cap.

Polițist de 21 de ani din Galați, găsit cu venele tăiate și împușcat în cap. Descoperirea, făcută de mama sa

Cazul tragic din județul de la malul Dunării a fost raportat marți după-amiază, la Târgu Bujor.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor presei locale, agentul care și-a luat viața era absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

Tânărul era polițist la Postul de la Cavadinești. El avea dreptul, potrivit regulamentelor interne, să își țină arma din dotare acasă.

ADVERTISEMENT

Agentul era în concediu și trecuse cu bine testele psihologice, au anunțat reprezentanții IPJ Galați, citați de Viața Liberă.

Cea care l-a descoperit pe bărbat fără suflare a fost chiar mama sa. Polițistul se afla în locuința sa, căzut la podea, în stare de inconştienţă cu o leziune majoră în zona capului.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul SMURD Galați. S-au demarat manevre de resuscitare, însă bărbatul nu a mai răspuns şi a fost declarat decesul.

Poliția anunță deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Posibilele cauze ale sinuciderii

În urma acestei tragedii, IPJ Galați a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. În următoarele zile se vor stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor informații citate de Digi24, se pare că tânărul agentul de Poliție se despărțise recent de iubita sa.

Tragedia de marți din Galați vine la doar 24 de ore după un alt caz dramatic petrecut în acest oraș. Luni, la o cafenea dintr-o zonă centrală a municipiului, s-au tras focuri de armă.

O persoană a fost rănită, după ce asupra sa s-a tras cu pistolul. Împușcăturile ar fi avut loc în apropiere de Palatul de Justiție din oraș.

Imediat după faptă, agresorul a fugit, dar a fost prins rapid și reținut. Victima, un bărbat de 33 de ani, a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT