Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, reacţie în scandalul de la Rapid: “E inadmisibil! Nu poţi să îţi baţi joc în halul ăsta”

Sorin Cârțu a discutat despre scandalul de la Rapid. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova a criticat dur acțiunea făcută de cei doi jucători ai giuleștenilor.
27.02.2024 | 12:24
Fostul presedinte al Universitatii Craiova reactie in scandalul de la Rapid E inadmisibil Nu poti sa iti bati joc in halul asta
Sorin Cârțu, despre scandalul de la Rapid. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Borza și Alexandru Albu au fost surprinși într-un club după meciul de la Iași. Cei doi jucători trebuiau să rămână la hotel pentru a se odihni în urma înfrângerii cu Poli, scor 1-3. După scandalul de la Rapid, analizat din toate părțile, și Sorin Cârțu a avut câteva cuvinte importante de spus.

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, reacţie în scandalul de la Rapid: “E inadmisibil! Nu poţi să îţi baţi joc în halul ăsta”

La FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu a discutat despre scandalul de la Rapid. Fostul președinte al Universității Craiova este de părere că acțiunea celor doi jucători este una de amatori.

ADVERTISEMENT

Cârțu susține că pentru viitor Borza ar trebui să își remedieze comportamentul și gândirea. Altfel, există riscul să nu aibă o carieră pe măsura talentului său.

“E inadmisibil! Și foarte bună reacția pe care a avut-o clubul. Nu îl înțeleg pe Borza. Pe Albu să zici că are o altă vechime la club. Dar pe ăsta mic chiar nu l-am înțeles.

ADVERTISEMENT

El de când e în fotbal nu a stat cu șmecherași, cu petrecăreți, pe gagicăreală. (n.r. După ce a aflat că a mai avut antecedente la U21.) Înseamnă că are niște lucruri pe care trebuie să le elimine. Gândirea lui chiar a fost de amator.

Ar trebui să ai o altă atitudine după ce ai fost învins. Și să te gândești că joci peste 3-4 zile”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Ce măsuri ar lua Sorin Cârțu în cazul lui Andrei Borza

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova a explicat că fundașul Rapidului ar trebui să înțeleagă că odihna după un meci este cea mai importantă. Totodată, Sorin Cârțu susține că Andrei Borza ar trebui să primească o amendă mare, dar și să fie reintegrat prin discuții, pentru ca un astfel de lucru să nu se mai întâmple.

“Tinerețea ta nu îți dă dreptul să îți bați joc. Echipa nu a plecat direct la București, tocmai cu gândul acesta pentru a se odihni. Nu e nimic mai bun decât somnul sau odihna după un meci în care ai depus efort.

ADVERTISEMENT

A doua zi poți să ai niște scăpări, dar imediat după meci trebuie să dormi. Refacerea organismului se face prin somn. Ori tu nu ai voie să pierzi orele respective. Amatorism.

E jucător cu calitate. Nu trebuie nici să îi dăm în cap. Trebuie adus în niște discuții, o amendă usturătoare, să simtă în buzunare și să apoi reintegrat.

E un jucător cu calitate și nu are rost să îl pierzi pentru o gândire proastă pentru scurt timp. Nu ai voie să faci așa ceva!”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu, necruțător cu Albu și Borza, după escapada de la Iași: “Amatorism”

ADVERTISEMENT