Fotbal intern

Fostul sponsor al Chindiei Târgoviște, dezvăluiri inedite: ”Aici sunt salarii mai mari decât la Viitorul”

21.12.2019 | 17:55
Fostul sponsor al Chindiei Targoviste dezvaluiri inedite Aici sunt salarii mai mari decat la Viitorul
Fostul sponsor al echipei Chindia Târgoviște, Cătălin Mișu, a făcut câteva dezvăluiri inedite din interiorul clubului dâmbovițean
ADVERTISEMENT

Fostul sponsor al echipei Chindia Târgoviște, Cătălin Mișu, a făcut câteva dezvăluiri inedite din interiorul clubului dâmbovițean, în condițiile în care formația lui Viorel Moldovan a ajuns pe loc de baraj în Casa Pariurilor Liga 1.

Fostul sponsor al Chindiei Târgoviște, dezvăluiri inedite: ”Dacă vrea liniște, Viorel Moldovan să-și ia un concediu de 30 de zile”

”Noi analizăm efecte, hai să mergem la cauze. Ei vorbesc de un joc bun. Adică toți suntem niște proști, toți am văzut alte meciuri? Stai, domnule așa, că ne mai pricepem și alții la fotbal”, a declarat Cătălin Mișu la postul local Columna TV, conform Sport Impact.

ADVERTISEMENT

”Prestația nu e bună, nici slabă, e jenantă, pentru un club cu atâția bani. Haideți să punem salariile de la Viitorul, cu salariile de la Chindia. Nu știu de ce se feresc, au ceva de ascuns? Interesul e comun, vrem să rămânem în Liga 1”, a dezvăluit fostul sponsor al Chindiei Târgoviște.

”Fiecare strânge ceva, în funcție de epocile pe care le trăim”

”Domnul antrenor principal vrea liniște, vrea să fie lăsat în pace. Mai era Ceaușescu, când strângeam rândurile sau mai strângeam o gaică la curea. Fiecare strânge ceva, în funcție de epocile pe care le trăim”, a mai spus Cătălin Mișu.

ADVERTISEMENT

”Viorel Moldovan a exagerat la conferința de presă, nu ai voie să-i spui unui jurnalist ce să te întrebe, mai ales când ești plătit din bani publici. Degeaba a jucat unde a jucat, nu există așa ceva. Consider că a avut o reacție greșită și nu am văzut să vină să retracteze”, a afirmat el.

”Cer public să ni se spună în ce constă acest măreț proiect”

”Eu am avut un rol în convingerea lui Viorel să vină la Chindia, e o persoană ok, dar nu îl înțeleg în ultimul timp. Dacă vrea liniște, să-și ia un concediu de 30 de zile”, a precizat fostul sponsor al Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

”Sunt multe aspecte care, din punctul meu de vedere, nu sunt la nivelul unui club profesionist. Cer public ca simpatizant, fost sponsor, poate viitor sponsor sau cu o funcție de conducere, să spună în ce constă acest măreț proiect, pe câți ani e structurat, ce obiective are?”, a încheiat Mișu.

Viorel Moldovan nu mai e dorit la Chindia

În urmă cu zece zile, vicepreședintele Chindiei Târgoviște, Cătălin Furtună, a declarat v rea să-l dea afară pe antrenorul Viorel Moldovan, despre care a spus că a pierdut vestiarul, iar apoi a lansat atacuri dure la adrea președintelui Cătălin Ghergu.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște va juca ultimul meci al anului 2019 în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Întâlnirea este programată duminică, 22 de cembrie, de la ora 16:45. Înaintea acestui joc, trupa lui Viorel Moldovan este pe locul 12 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, care duce la baraj.

ADVERTISEMENT