Fotbal international

Fotbal spectacol cu tribunele goale. Odion Ighalo și Samuele Campo, super execuții în optimile Europa League. VIDEO

12.03.2020 | 20:55
Fotbal spectacol cu tribunele goale Odion Ighalo si Samuele Campo super executii in optimile Europa League VIDEO
ADVERTISEMENT

Primele meciuri din optimile Europa League au produs două dintre cele mai spectaculoase execuții ale săptămânii din fotbal. Odion Ighalo, atacantul lui Manchester United, și Samuele Campo, jucătorul lui Basel, și-au adus echipele în avantaj în meciurile cu LASK Linz, respectiv Frankfurt, cu două șuturi imparabile.

Ighalo continuă să impresioneze la Manchester United

Transferul lui Odion Ighalo, atacant de 30 adus în ianuarie din China de Manchester United, a stârnit mult scepticism.

ADVERTISEMENT

Totuși, în primele șapte meciurile disputate în tricoul „diavolilor roșii” nigerianul a reușit să puncteze de trei ori, iar în partida cu LASK Linz, din optimile Europa League, a „recidivat”.

În minutul 28 al partidei jucate cu tribunele goale, Ighalo a controlat perfect mingea, și-a așezat-o pentru piciorul stâng și a trimis un șut imparabil, sub bara transversală, reușind deschiderea scorului pentru Manchester United.

ADVERTISEMENT

Lovitura liberă perfectă

Samuele Campo, mijlocașul elvețian al celor de la Basel, a reușit a doua super execuție a serii în Europa League, în meciul cu Frankfurt, disputat fără spectatori.

Campo a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, balonul trimis cu piciorul stâng ajungând direct în vinclu. Pentru mijlocașul lui Basel, golul din partida cu Frankfurt a fost primul din acest sezon de Europa League.

ADVERTISEMENT

Două meciuri din optimi au fost amânate

Meciurile Sevilla – Roma și Inter – Getafe, programate inițial joi seară în optimile Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit Europa în ultimele zile.

Data disputării celor două meciuri nu a fost încă stabilită de UEFA, o decizie urmând a se lua în funcție de desfășurarea situației cauzate de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Dublele” din optimile Europa League:

  • Basaksehir – Copengaga
  • Frankfurt – Basel
  • LASK Linz – Manchester United
  • Sevilla – Roma
  • Inter – Getafe
  • Olympiakos – Wolverhampton
  • Rangers – Leverkusen
  • Wolfsburg – Shahtior
ADVERTISEMENT