Premier League

Scandal în Anglia. Fotbalist din Premier League, jigniri față de oamenii legii: „O ruşine! E de-a dreptul jenant!”

27.03.2020 | 14:27
Scandal in Anglia Fotbalist din Premier League jigniri fata de oamenii legii O rusine E dea dreptul jenant
ADVERTISEMENT

Marea Britanie e una dintre țările europene aflate în epicentrul pandemiei de coronvairus. Numărul cazurilor de îmbolnăviri urcă de la o zi la alta, dar există și o explicație simplă și dureroasă pentru această situație.

Fotbalist din Premier League, jigniri față de oamenii legii

Pur și simplu oamenii nu conștientizează pericolul acestui virus. Presa a surprins numeroase situații în care polițiștii strigă la megafoane ca oamenii să nu mai stea la soare în anumite zone ale Londrei, ca și când nimic nu s-ar întâmpla.

ADVERTISEMENT

Și ceea ce este la Londra se regăsește și în alte orașe. La Manchester, la Newcastle sau la Sheffield o groază de lume continuă să se plimbe nestingherită pe străzi, spre disperarea oamenilor legii.

Ouamar Niasse a fost prins de polițiști sub acoperire

Jucătorii din Premier League se află, majoritatea, la casele lor, având programe de pregătire bine definitivate pentru fiecare de către stafful tehnic.

ADVERTISEMENT

Dar nu toți înțeleg să respecte regulile de carantină și de protecție. Atacantul lui Everton, senegalezul Oumar Niasse, a fost prins de polițiști sub acoperire, circulând cu automobilul său, în care se mai aflau alte trei persoane, deși restricțiile prevăd maxim doi într-o mașină.

Agentul i-a reproșat comportamentul

El a fost extrem de revoltat pentru că a fost oprit și a adresat cuvinte jignitoare agenților aflați sub acoperire, care au mai găsit o culpă serioasă pentru jucător, nefolosirea centurii de siguranță.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea s-a petrecut miercuri seară, la Manchester, iar unul dintre polițiști, care l-a recunoscut, i-a replicat: “Aţi întrecut orice limită! E o ruşine! Ca fotbalist în Premier League i-aţi expus pe toţi riscului. Ce faci? Este de-a dreptul jenant!”

Nu e la primul conflict cu legea

Pentru Niasse însă problemele cu legea nu sunt o noutate. În 2016 jucătorul a ajuns la secția de poliție pentru acuzația de agresiune pe o proprietate din Salford.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au adus la cunoștință conducerii clubului Everton comportamentul jucătorului senegalez, dar deocamdată nu a venit nici un răspuns oficial din partea acesteia

ADVERTISEMENT
Tags: