Sport

Fotbalist ucis de fulger chiar în timpul meciului! Momentul tragic a fost surprins din tribună. Video

Un fotbalist a fost lovit și omorât de un fulger chiar în timpul meciului. Momentul tragic a fost surprins din tribună.
13.02.2024 | 10:29
Fotbalist ucis de fulger chiar in timpul meciului Momentul tragic a fost surprins din tribuna Video
Un fotbalist a fost lovit și ucis de fulger într-un meci de fotbal din Indonezia. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Un fotbalist a fost lovit și ucis de fulger chiar în timpul unui meci din Indonezia. Un videoclip înfiorător cu momentul în care jucătorul este lovit și se prăbușește pe gazon a ajuns pe rețelele de socializare. Victima, un fotbalist în vârstă de 34 de ani, a decedat din nefericire.

Fotbalist ucis de fulger chiar în timpul meciului! Momentul tragic a fost surprins din tribună

Un fotbalist în vârstă de 34 de ani, legitimat FBI Subang, a fost lovit de un fulger în partida amicală cu 2 FLO FC Bandung pe stadionul Siliwangi din Bandung, Java de Vest. Fotbalistul din Subang s-a prăbușit pe gazon spre disperarea celor aflați la fața locului. Tricoul fotbalistului lovit de fulger a fost rupt în urma descărcării electrice, susțin martorii.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, fotbalistul respira după ce a fost lovit de fulger și a fost transportat de urgență la un spital local. Din nefericire, sportivul de 34 de ani a decedat în ambulanța cu care a fost transportat la spital. Inevitabil, meciul a fost abandonat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază. În ciuda eforturilor disperate ale medicilor, jucătorul lui FBI Subang s-a stins din viață, lăsând comunitatea fotbalistică locală în doliu. Numele jucătorului a fost dezvăluit oficial ulterior, Septian Raharaja.

ADVERTISEMENT

Semnal de alarmă după ce jucătorul a fost lovit și ucis de un fulger pe teren

Tragicul eveniment servește ca un moment de cotitură pentru actorii principali ai unui meci de fotbal, care trebuie să pună siguranța pe primul loc în condiții meteorologice nefavorabile. A plouat torențial la stadionul Siliwangi din Bandung, Java de Vest, înainte să aibă loc descărcarea electrică fatală pentru jucătorul lui FBI Subang.

Este a doua oară în decurs de doar 12 luni, când un fotbalist indonezian este lovit de fulger, conform Daily Mail. Tot în Java de Vest, un tânăr fotbalist din Bojonegoro a fost lovit de fulger în timpul Cupei Soeratin U13 din 2023.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist a intrat în stop cardiac și a fost transportat de urgență la Spitalul Ibnu Sina din Bojonegoro. Fotbalistul a fost resuscitat cu succes și și-a revenit după aproximativ 20 de minute de eforturi disperate ale medicilor.

FBI Subang, mesaj de adio pentru fotbalist ucis de fulger

Potrivit National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), loviturile de fulger sunt responsabile pentru o medie de 49 de decese pe an numai în Statele Unite. FBI Subang și-a exprimat tristețea profundă pentru pierderea coechipierului lor, descriindu-l ca un jucător dedicat și pasionat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 2 FLO FC Bandung a postat o declarație, oferind sincere condoleanțe familiei și prietenilor jucătorului afectat, precum și FBI Subang. În 2023, fotbalistul brazilian Caio Henrique de Lima Goncalves, în vârstă de 21 de ani, a fost lovit de fulger în timpul unui meci.

Tânărul fotbalist a fost transportat de urgență la spital după ce s-a prăbușit pe teren. Din nefericire, a murit la spital din cauza rănilor.

ADVERTISEMENT