Sport

Fotbaliștii Universității Craiova, atenți cu fanele din Bănie: „Ne bucurăm că am făcut doamnele și domnișoarele fericite”

De ziua internațională a femeii, 8 martie, jucătorii Universității Craiova au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din magazinul Sportisimo și Electroputere Mall.
08.03.2022 | 16:21
Fotbalistii Universitatii Craiova atenti cu fanele din Banie Ne bucuram ca am facut doamnele si domnisoarele fericite
Gest impresionant al Universității Craiova de 8 martie
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a uitat să fie aproape de suporterele alb-albaștrilor. Cu ocazia zilei de 8 martie, jucătorii formației din Bănie au împărțit câte o lalea, doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în calea incintei Electroputere Mall.

Jovan Markovic, Marius Constantin, Ștefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu și Atanas Trică-Balaci au fost jucătorii „juveților” care au participat la acțiunea clubului din Bănie. Alături de ei au fost și câțiva dintre juniorii clubului.

ADVERTISEMENT

 

Un gest apreciat de fanele Universității Craiova:„Foarte frumoasă inițiativa”

Calificați în play-off, elevii lui Reghecampf se pregătesc intens pentru a obține rezultate pozitive în următoarele partide. Chiar și dacă, oltenii se aproprie de ziua disputării primului meci, cu FC Argeș, fotbaliștii Universității Craiova și-au făcut timp liber pentru fanele clubului.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf i-a obișnuit deja pe suporteri cu acest gen de acțiuni. Oltenii au demonstrat de-a lungul timpului că sunt aproape de fanii echipei, iar publicul anticipează mereu mișcări similare din partea clubului finanțat de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Foarte frumoasă inițiativa Universității Craiova. Mă așteptam la asta pentru că la fiecare eveniment, sărbătoare, au făcut astfel de acțiuni prin care să atragă fanii echipei. Cel mic este fan și merge și el la fotbal datorită Craiovei, este prezent și la toate meciuri echipei. De la Universitatea Craiova cel mai mult ne place de Vlad Screciu”. a spus una dintre doamnele prezente în mall-ul din Craiova.

Fotbaliștii Universității Craiova se bucură că au fost aproape de publicul din Craiova:„Sperăm că le-am făcut o aniversare plăcută”

Cu șase victorii consecutive, Universitatea Craiova urcă pe o rampă ascendentă în Casa Pariurilor Liga 1. Ultimul succes din sezonul regulat, cu Farul Constanța, scor 1-0, i-a făcut fericiți pe mulți dintre suporterii clubului și le-au oferit speranța unui play-off fără multe puncte pierdute.

ADVERTISEMENT

La finalul inițiativei din mall, jucătorii Universității Craiova au vorbit despre gestul pe care le-au făcut și despre posibilul parcurs al formației din Craiova în play-off. Echipa din Bănie a terminat sezonul regulat pe a treia poziție, în spatele FCSB-ului, cu patru puncte.

„Ne bucurăm că am făcut doamnele și domnișoarele fericite cu victoria de aseară și sperăm că le-am făcut o aniversare plăcută. Sperăm să câștigăm Cupa României și să terminăm cât mai sus în clasamentul campionatului”. a declarat Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

„Este o zi specială, mă bucur că am putut să facem acțiunea asta în Electroputere Mall și că am oferit o floare și un zâmbet femeilor. Au venit câteva fete după meciul cu Farul Constanța care ne-au felicitat și au spus să o ținem pe acest drum”. a declarat Alexandru Cîmpanu.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Argeș: 2,32 este cota pentru „peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT