Fotbal intern

Fotbalistul care a uimit staff-ul FCSB! Gigi Becali vrea să îi mărească salariul lui Lucian Filip

05.12.2018 | 19:47
Fotbalistul care a uimit stafful FCSB Gigi Becali vrea sa ii mareasca salariul lui Lucian Filip
ADVERTISEMENT

În vară, fotbalistul a fost la un pas de a pleca de la formația roș-albastră. Acum, el a devenit unul dintre cei mai constanți jucători din lotul lui Nicolae Dică. Prestațiile excelente l-au determinat pe patronul FCSB să își schimbe părerea despre el. Gigi Becali vrea să îi mărească salariul lui Lucian Filip.

Polivalentul fotbalist a profitat de absențele care au “schingiuit” echipa lui Dică în acest sezon și a arătat siguranță pe orice post a fost folosit de tehnician.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îi mărească salariul lui Lucian Filip. Acum câteva luni îl dădea împrumut

Necazul unora, oportunitatea altora. Acest proverb i se potrivește de minune lui Lucian Filip. Mijlocașul de 28 de ani a fost un pilon pentru FCSB în acest campionat. Experimentatul jucător născut la Craiova se află sub contract cu formația lui Gigi Becali din 2009. În această perioadă, cariera lui a avut numeroase suișuri și coborâșuri. Filip a fost victima unor accidentări grave, care nu l-au lăsat să se exprime la adevărata lui valoare.

În vară, Gigi Becali avea de gând să îl împrumute pe mijlocașul central, mai ales că venirea lui Zlatinski aglomera lotul lui Dică. “O să vedem. O să vedem ce jucători o să mai aduc. Eu pot să vă spun că o să împrumut un jucător de la mijloc. Eu înclin să-l dăm pe Filip. El a jucat bine, dar mie îmi plac jucătorii mai rapizi”, afirma Becali. Până la urmă, Filip a rămas în lot și s-a dovedit un jolly-joker pentru Dică. Problemele fizice s-au ținut departe de el, iar lucrurile s-au schimbat radical și în teren.

ADVERTISEMENT
Lucian Filip degajează mingea
Lucian Filip a jucat pentru FCSB și cu nasul spart, totul pentru a pune umărul la rezultatele formației patronate de Gigi Becali

Conform informațiilor FANATIK, Gigi Becali vrea să îi mărească salariul lui Lucian Filip. Acesta a semnat pe 25 septembrie 2017, chiar de ziua sa, prelungirea contractului cu FCSB până în 2021. Deși era accidentat, Becali a făcut acest gest cu fotbalistul care încasa 8.000 de euro lunar. Acum, finanțatorul FCSB dorește să îi crească remunerația lui Filip, pentru prestațiile excelente dintr-o perioadă grea a echipei. Filip ar urma să primească între 15 și 20 de mii de euro pe lună.

Meme și Dică îl văd la echipa națională!

Cel mai vechi component al lotului FCSB, care a și purtat banderola de căpitan, are parte de un respect deosebit din partea conducerii. Filip este un exemplu, iar episodul cu Florinel Coman, în care a reacționat ca un mare caracter la injuriile aduse de mai tânărul său coleg, a demonstrat încă o dată acest fapt. Meme chiar remarca gestul lui Filip și sugera că acesta are stofă de viitor conducător: “Am avut jucători care s-au bătut, iar după cinci minute erau cei mai buni prieteni. Filip dacă nu se face antrenor, poate să fie un bun conducător”, a spus Meme.

ADVERTISEMENT
Lucian Filip coboară din avion
Meme Stoica și Nicolae Dică îl consideră pe Lucian Filip o soluție pentru naționala României

De altfel, directorul sportiv și antrenorul Nicolae Dică i-au transmis lui Gigi Becali că Filip a crescut extraordinar și că, în opinia lor, acesta ar merita să ajungă, în perioada următoare, la naționala de seniori a României. Fotbalistul FCSB a fost internațional la U 17, U 19 și 19.

600 de mii de euro este cota lui Lucian Filip conform transfermarkt