Sport

Ivaylo Petev a mai primit un jucător la Universitatea Craiova. Antrenorul bulgar l-a cerut special

Universitatea Craiova și-a ”recuperat” un jucător împrumutat în prima parte a sezonului, în condițiile în care antrenorul Ivaylo Petev a considerat că are nevoie de el în echipă.
13.01.2024 | 12:48
Ivaylo Petev a mai primit un jucator la Universitatea Craiova Antrenorul bulgar la cerut special
Fotbalistul care s-a întors la Universitatea Craiova. Ce se va întâmpla cu Alexandru Ișfan. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Este vorba despre tânărul Alexandru Cîmpanu, fotbalist împrumutat la Universitatea Cluj. Se pare că mijlocașul a fost cerut cu insistență de antrenorul bulgar al Craiovei, însă nici antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, nu ar fi ținut neapărat să-l aibă în continuare în lot.

Alexandru Cîmpanu s-a întors la Universitatea Craiova

Conform Digisport, oltenii aveau o clauză potrivit căreia puteau să-l cheme înapoi pe Cîmpanu din împrumutul de la Cluj-Napoca chiar în această pauză competițională. Așadar, Cîmpanu nu a mai participat încă de ieri la antrenamentele clujenilor și va face parte din lotul oltenilor în 2024.

ADVERTISEMENT

În octombrie 2020, Universitatea Craiova achita 500.000 de euro către FC Botoșani pentru a-l transfera pe Alexandru Cîmpanu. La vremea respectivă era văzut ca unul dintre tinerii talentați din SuperLiga, dar nu a reușit să confirme în Bănie.

Se pare că Ivaylo Petev a fost mulțumit de prestațiile lui Cîmpanu la Universitatea Cluj și a considerat că mijlocașul ofensiv poate aduce un plus în lotul oltenilor pentru partea a doua a sezonului.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, Alexandru Cîmpanu era nedumerit, în clipa când a fost împrumutat la Universitatea Cluj, de decizia luată de cei de la Craiova. De altfel, Cîmpanu nu înțelegea de ce nu a jucat mai mult la Universitatea Craiova și părea împăcat cu faptul că va juca la Universitatea Cluj, echipă unde se reîntâlnea cu alți foști coechipieri din Bănie.

Alexandru Cîmpanu nu înțelege de ce nu a primit mai multe șanse la Universitatea Cluj: „Nu știu de ce nu am făcut parte din lot”

”Nu știu… eu cred că era programat de ceva timp, dar eu am aflat chestia asta aseară, nu am avut habar de absolut nimic sau dacă chestia de a nu mă lua în lot a avut treabă cu împrumutul acesta.

ADVERTISEMENT

Da, eu îmi doream oricum să plec să joc, cu atât mai mult la U Cluj, este, la fel, club de tradiție și am și foarte mulți colegi vechi care sunt acolo.

Nu mi s-a dat nicio explicație, chiar până în momentul de față nu știu de ce nu am făcut parte din lot, habar nu am. În legătură cu chestia cu pregătitul… cam toată lumea, cine mă cunoaște și cine știe cum sunt, știe că sunt un jucător profesionist și că mereu când sunt la antrenament sau la meci oficial, dau tot ce am mai bun.

ADVERTISEMENT

Asta nu poate fi decât ca o scuză. OK, la meciul cu Farul nu a excelat nimeni, dar, din punctul meu de vedere și din ce au văzut mai mulți oameni din afara terenului, chiar nu am intrat rău”, declara Alexandru Cîmpanu conform iamsport.ro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1.85 este cota pentru „NG” la meciul Universitatea Craiova - Farul