Sport

Fotbalistul cerut de urgență la FCSB! Gigi Becali îl place și el: „Ar fi o încântare pentru fani”

Lucian Sănmărtean a discutat despre un transfer care i-ar putea schimba fața total FCSB-ului, și care i-ar putea aduce clubului lui Gigi Becali aprecierea suporterilor.
24.04.2024 | 12:46
Fotbalistul cerut de urgenta la FCSB Gigi Becali il place si el Ar fi o incantare pentru fani
Gigi Becali, sfătuit să aducă un nou idol al tribunelor / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lucian Sănmărtean a vorbit despre perioada de mercato pe care FCSB o pregătește. Gigi Becali a anunțat în nenumărate rânduri că pregătește adevărate lovituri pentru a se calificq în Liga Campionilor.

Lucian Sănmărtean, de la magician la magician

Cunoscut pentru tehnica și dribbling-urile superbe, Lucian Sănmărtean îi recomandă lui Gigi Becali un alt jucător de profilul lui. Lucian Sănmărtean l-a nominalizat pe Juan Bauza drept o soluție viabilă pentru mijlocul echipei, care ar aduce aprecierea suporterilor.

ADVERTISEMENT

„Bauza este un fotbalist, alături de Mitriță și Coman, de excepție în campionatul nostru. Ar face forță deosebită. Are și fortă, și viteză, și calitate, și pas. S-ar putea să fie o încântare pentru fanii FCSB. Cred că ar fi o alegere potrivită”, a spus Lucian Sănmărtean, conform Prosport.

Actualul antrenor secund al naționalei U21 consideră că transferul lui Juan Bauza ar aduce un plus atacului, dacă toate numele vehiculate ar fi transferate. De asemenea, fostul mijlocaș român consideră că transferurile lui Louis Munteanu sau Denis Alibec ar fi profitabile pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Dacă mai e să îl aduci și pe Louis Munteanu sau Alibec, lucrurile s-ar putea să fie deosebite acolo”,a mai spus Lucian Sănmărtean, după veștile transferurile celor doi la FCSB, date de Gigi Becali.

Juan Bauza, misiune imposibilă pentru Gigi Becali?

Adrian Mititelu a declarat în multiple rânduri că nu-l va transfera pe Bauza pe axa FCU Craiova – FCSB. Patronul oltenilor, al cărui fiu a fost în comă, a spus că FCSB și-ar bate joc de Bauza.

ADVERTISEMENT

„A fost distrus de Gigi Becali. Și-a bătut joc de un jucător. E motivul pentru care nu o să îi mai dau niciun jucător“, a spus Adrian Mititelu despre potențialul transfer al lui Juan Bauza la FCSB.

De asemenea, Adrian Mititelu regretă transferul lui Andrea Compagno în curtea clubului lui Gigi Becali. Atacantul, care s-a accidentat grav, a petrecut la FCSB un an și jumătate, înainte de a fi vândut în China pe o sumă derizorie.

ADVERTISEMENT

„Compagno, dacă mai avea răbdare, îl vindeam direct afară. Am acceptat transferul pentru că aveam nevoie de bani”, a declarat Adrian Mititelu privind transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Misiunea FCSB-ului de a-l transfera pe Bauza s-ar putea ușura, dacă FCU Craiova 1948 retrogradează. Oltenii sunt pe ultimul loc în SuperLiga, iar o retrogradare este tot mai aproape. Recent, jucătorii Craiovei l-au criticat pe Eugen Trică, într-un dialog șocant cu suporterii.

ADVERTISEMENT