Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îți pare rău, Gigi? Ofertă de 3 milioane de euro pentru Andrea Compagno! „Va ajunge acolo” Exclusiv

Gigi Becali a scăpat de Andrea Compagno pentru o sumă infimă în această iarnă, însă este aproape de a regreta, întrucât atacantul italian are o ofertă de 3 milioane de euro.
12.04.2024 | 14:05
Iti pare rau Gigi Oferta de 3 milioane de euro pentru Andrea Compagno Va ajunge acolo Exclusiv
Andrea Compagno, ofertă de nerefuzat din China la doar 3 luni de la transfer / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost un jucător adus cu entuziasm de Gigi Becali, dar care a plecat pe „ușa din spate“. Italianul a căzut în dizgrația latifundiarului încă din vara trecută, care a scăpat de el pentru o suma infimă.

Andrea Compagno, direct în curtea liderului Chinei

Gigi Becali l-a vândut pe Andrea Compagno pentru 120.000 euro în campionatul Chinei, deși avea o ofertă mai consistentă. Patronul FCSB-ului l-a lăsat pe Compagno să își aleagă destinația, care a fost campionatul asiatic, de bun augur pentru italian.

ADVERTISEMENT

Gabriel Safta a intrat în direct la FANATIK Superliga, care poate fi văzută live lunea, marțea și vinerea pe website-ul FANATIK. Jurnalistul a lansat o bombă, spunând că Compagno are o oferta de 3 milioane de euro de la liderul campionatului.

„Andrea Compagno a primit în această săptămâna oferta de 3 milioane de euro de la cea mai bună echipă din China, liderul campionatului, Shanghai Shenhua. Trei milioane oferă în viitoarea perioada de transferuri, în mai-iunie.

ADVERTISEMENT

Compagno sigur va trece la formația cea mai bună din China pentru 3 milioane de euro. Oferta a fost făcută în această săptămâna. Sunt convins că se va realiza, e un jucător dorit de liderul campionatului.“, a spus Gabi Safta, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Andrea Compagno, de la 120.000 euro la 3 milioane de euro în 3 luni!

Andrea Compagno s-a adaptat rapid la Tianjin Jinmen Tiger, unde a marcat de 5 ori în 5 etape. Italianul și-a confirmat imediat valoarea, iar presa sportivă din statul chinez l-a remarcat pe atacant.

ADVERTISEMENT

„Andrea Compagno, știm deja toți, este golgheter în China, 5 meciuri și 5 goluri, niciunul din penalty. Presa sportivă din China spune că niciun alt jucător nu și-a confirmat așa repede valoarea“, a mai spus Gabriel Safta la FANATIK SUPERLIGA.

Transferul i-ar aduce în conturi formației din Tiajnin peste 2,8 milioane de euro profit! Diferența dintre suma de transfer de la FCSB și cea către Shanghai Shenshua este de 25 de ori mai mare!

ADVERTISEMENT

Este și mai șocant pentru Gigi Becali, care a considerat că atacantul nu are valoare de FCSB. De-a lungul timpului, atacanții au fost o problemă majoră pentru FCSB, care după plecare și-au revenit la forma care i-a consacrat.

Andrea Compagno, tun financiar pentru Tianjin

ADVERTISEMENT