Sport

„Suntem vai morții noștri”. Dialogul halucinant dintre jucătorii lui FC U Craiova și suporteri: strategia lui Trică, criticată de propriul elev

FC U Craiova a remizat pe terenul lui FC Voluntari, scor 0-0, în etapa cu numărul 6 a play-out-ului și a rămas pe loc retrogradabil.
23.04.2024 | 22:29
Suntem vai mortii nostri Dialogul halucinant dintre jucatorii lui FC U Craiova si suporteri strategia lui Trica criticata de propriul elev
Strategia lui Trică din partida cu FC Voluntari, criticată de un fotbalist de la FC U Craiova. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce FC Botoșani a învins Dinamo, scor 2-1, FC U Craiova va termina etapa cu numărul 6 a play-out-ului pe ultima poziție în clasament.

„Suntem vai morții noștri”. Dialogul halucinant dintre jucătorii lui FC U Craiova și suporteri: strategia lui Trică, criticată de propriul elev

Oltenii au obținut doar un punct pe terenul lui FC Voluntari, într-o partidă în care au avut superioritate numerică timp de 66 de minute.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată a de Eugen Trică a fost incapabilă să marcheze în poarta ilfovenilor și a ratat șansa de a scăpa de locurile care duc direct în eșalonul secund.

În acest moment, FC U Craiova 1948 are doar 19 puncte, cu unul mai puțin decât Dinamo și cu două mai puțin față de formațiile situate pe locurile care duc la barajul de menținere în SuperLiga, FC Voluntari și FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Strategia lui Eugen Trică a stârnit nemulțumiri în rândul jucătorilor lui FC U Craiova 1948

La finalul partidei, strategia lui Eugen Trică din partida de la Voluntari a fost criticată de un titular. După fluierul final, oltenii au mers la galerie, unde au discutat cu suporterii veniți pentru a-i încuraja.

După ce ultrașii și-au exprimat nemulțumirea, fotbaliștii din Bănie au mers la cabine. Radu Negru și Dragoș Albu au fost ultimii jucători rămași în fața sectorului în care se aflau suporterii, iar fundașul Craiovei a fost surprins în timp ce critica strategia lui Eugen Trică.

ADVERTISEMENT

”Am jucat cu un om în plus, dar ne-am apărat în 4. Cum e posibil? Suntem vai morții noștri! Nu suntem în stare să dăm măcar un gol. Vrem să dăm gol și ne apărăm cu 4 oameni, suntem niște fricoși!”, a spus Radu Negru, conform GSP.

Eugen Trică și-a mitraliat jucătorii după partida de la Voluntari

Antrenorul Eugen Trică a avut un discurs dur la adresa elevilor săi după ce aceștia au câștigat doar un punct în fața lui FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

”Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine.

Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală. Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta”, a declarat Eugen Trică, după FC Voluntari – FC U Craiova 0-0.

ADVERTISEMENT