Life

Fotbalistul Gabi Enache și Lena, probleme în cuplu? Cum au fost surprinși cei doi soți. Video exclusiv

Celebrul fotbalist Gabi Enache și soția sa, Lena, probleme în paradis? Cei doi au fost surprinși în ipostaze neașteptate.
19.06.2023 | 14:20
Fotbalistul Gabi Enache si Lena probleme in cuplu Cum au fost surprinsi cei doi soti Video exclusiv
Gabi Enache și Lena Enache. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fotbalistul Gabi Enache și frumoasa lui soție, Lena, au fost surprinși de FANATIK în ipostaze neașteptate. Să fi apărut oare probleme în paradis? Nu o spunem noi, dar imaginile dau de înțeles că nu ar fi totul “lapte și miere” între cei doi soți. Mai mult decât atât, fotbalistul de la FCU Craiova parcă nici nu-i mai face poftele soției ca altădată.

Gabi Enache și soția Lena, prinși în flagrant

Celebrul fotbalist și soția sa, Lena Enache au fost surprinși la o sesiune de shopping într-un cunoscut centru comercial. Bine, cea care era pusă pe “cheltuit” era mai mult focoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată lejer, de vară, cu o pereche de pantaloni albi și un top în aceeași nuanță, soția lui Gabi Enache a “poftit” la bijuterii. S-a oprit să admire câteva lănțișoare și brățări, chiar a probat unele accesorii, care i-au făcut cu ochiul.

La un moment dat și-a făcut apariția și Gabi Enache, care a venit să vadă ce tot face soția la stand-ul cu bijuterii. Fotbalistul de la FCU Craiova era îmbrăcat lejer, cu o pereche de jeansi și un tricou de brand și a început să-i dea târcoale soției, care se uita și proba de zor bijuterii. Vizibil agitat, Gabi Enache și-a cam grăbit soția, care era atentă la produsele prețioase.

ADVERTISEMENT

Gabi Enache și Lena, probleme în paradis?

După ce a stat și a analizat bijuteriile cu atenție, se pare că Gabi nu prea a fost încântat de situație. Nu de alta, dar Lena a plecat fără să cumpere nimic, fiind probabil nemulțumită de preț.

Oare cât să fi costat bijuteria cu pricina, de nu i-a convenit nici lui Gabi, nici soției sale? Fotbalistul a mers înaintea Lenei, cam grăbit și a început să gesticuleze, făcându-i semn soției să se grăbească. Lena nici că l-a băgat în seamă, a continuat să meargă în ritmul său, fără să îi acorde prea mare importanță soțului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi au stat la distanță unul de celălalt. Deși s-au plimbat o bună perioadă de timp prin centrul comercial, Gabi Enache și Lena nu s-au ținut deloc de mână și nici nu și-au zâmbit frumos.

Ba mergea el în față, ba Lena, dar la vederea imaginilor, nici n-ai zice că cei doi formează un cuplu. Acum, nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva au apărut ceva probleme în relația celor doi.

ADVERTISEMENT

Celebrul fotbalist și focoasa lui soție, relație de invidiat?

Gabi Enache și frumoasa Lena au o căsnicie care la prima vedere pare a fi una desprinsă din filmele romantice. Cei doi și-au declarat iubirea în mod public unul față de celălalt de nenumărate ori. Nu de puține ori, frumoasa soție a lui Gabi Enache a declarat că fotbalistul este extrem de atent și implicat, inclusiv în creșterea fiului lor, Edan.

„Gabi mă susține foarte mult. Mă și ajută, mă și sustine. Absolut. E toată încrederea mea, mai ales perioada asta, pe cuvânt. Și legat cu Edan. E mâna mea dreaptă”, spunea Lena Enache pentru Antena Stars.

Gabi Enache și-a părăsit fosta soție pentru Lena

Fotbalistul și fostul model Playboy au o relație de aproape opt ani de zile. De multe ori, focoasa blondină a fost acuzată că ea ar fi fost motivul pentru care Gabi Enache a părăsit-o pe fosta soție, cu care are și o fetiță.

Fostul fundaș de la FCSB a divorțat de Mădălina, fosta soție, în anul 2017, iar în același an s-a căsătorit civil cu cea care i-a furat inima, Lena. Au făcut și un copil, un băiețel, care o ars ca nașă pe nimeni alta decât Anamaria Prodan.

Blondina are o afacere cu cozonaci, care îi ocupă mult timp. Poate acesta este încă un atu cu care l-a cucerit pe Gabi Enache. Știți cum se spune, dragostea trece prin stomac.

„Este foarte adevărat că dragostea trece prin stomac. La Gabi, însă, mâncarea de bază acum sunt salatele, că el este vegetarian. E foarte strict și drastic! El nu nu pune gura pe carne nici să-l pici cu ceară!”, a spus Lena pentru click.ro

ADVERTISEMENT