Sport

Fotbalistul în care FCSB își pune mari speranțe pentru sezonul viitor, antrenament spartan pe plajele din Egipt. Video

Vali Gheorghe vrea să se impună odată cu revenirea la FCSB. Polivalentul mijlocaș al roș-albaștrilor e în vacanță, în Egipt. Acolo se pregătește ca un culturist veritabil.
16.06.2023 | 17:52
Fotbalistul in care FCSB isi pune mari sperante pentru sezonul viitor antrenament spartan pe plajele din Egipt Video
Valentin Gheorghe marcheaza un gol de langa Deniz Giafer si Ricardo Florin Grigore in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 12 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță și Siyabonga Ngezana nu sunt singurii fotbaliști noi pe care Elias Charalambous și Mihai Pintilii îi vor avea la începutul pregătirilor. Lotului roș-albaștrilor i se alătură Valentin Gheorghe, întors după împrumutul la Umraniyespor.

Valentin Gheorghe, antrenament de culturist în Egipt. Cum se pregătește mijlocașul pentru revenirea la FCSB

Aflat în vacanță în stațiunea Sharm El Sheikh din Egipt, fotbalistul în vârstă de 26 de ani se relaxează la soare, dar profită de timpul liber și pentru a își pregăti revenirea la FCSB.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul oficial de Instagram, Vali Gheorghe a postat un clip în care face câteva exerciții de fitness chiar pe plaja resortului „Rixos” din Sharm El Sheikh, acolo unde fostul jucător al Astrei Giurgiu își petrece zilele libere.

Mijlocașul, care sezonul trecut a fost împrumutat la Umraniyespor, formație care a retrogradat din prima ligă a Turciei, s-a filmat când face exerciții ca un veritabil culturist.

ADVERTISEMENT

Gheorghe s-a lăudat cu câteva tracțiuni la bară pentru spate și biceps, flotări la paralele pentru piept și triceps, împins la piept cu ganterele, flexii cu bara pentru triceps și, bineînțeles, abdomene.

Vali Gheorghe, susținut de Mihai Stoica

Vali Gheorghe mai are trei ani contract cu FCSB și are parte de susținerea lui Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor a confirmat că mijlocașul face parte din planurile vicecampioanei pentru sezonul 2023-2024.

ADVERTISEMENT

„Da, Vali Gheorghe se întoarce. E jucător polivalent care ne poate ajuta. Chiar ne poate ajuta. Cât a fost la noi, el a fost chiar bine. L-am lăsat să plece pentru că era supraîncărcat postul respectiv.

Postul lui de bază este atacant lateral stânga. Este Coman acolo. E Octavian, care trebuie să schimbe și să joace în altă parte pentru că, la momentul ăsta, Coman este foarte greu de înlocuit”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gheorghe joacă la FCSB din vara lui 2021, atunci când Gigi Becali a plătit 250 de mii de euro pentru transferul său de la Astra Giurgiu. În tricoul roș-albastru, polivalentul mijlocaș a bifat 29 de meciuri, șapte goluri și trei pase decisive.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT