Sport

Fotbalistul nu mai e dorit la FCSB și se cere plecarea lui! „Ce mai caut aici? Ce fac de mâine?”

Basarab Panduru îl sfătuiește pe un jucător de la FCSB să plece după meciul cu Farul Constanța. Ce spune fostul fotbalist al Stelei.
01.04.2024 | 16:10
Fotbalistul nu mai e dorit la FCSB si se cere plecarea lui Ce mai caut aici Ce fac de maine
Basarab Panduru îl sfătuiește pe Eduard Radaslavescu să se întoarcă la Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru îi recomandă lui Eduard Radaslavescu să plece de la FCSB la finalul sezonului. Mijocașul transferat de la Farul a fost înlocuit la Ovidiu după doar 28 de minute.

Fotbalistul nu mai e dorit la FCSB și se cere plecarea lui! „Ce mai caut aici? Ce fac de mâine?”

Basarab Panduru a comentat înlocuirea lui Eduard Radaslavescu: „Te aştepţi la schimbările astea. Cred că el trebuie să se întrebe: ‘Ce fac de mâine? Ce fac în seara asta? Ce mai caut aici?!’ El e băiat tânăr, care trebuie să joace fotbal”.

ADVERTISEMENT

Panduru e de părere că mijlocașul în vârstă de 19 ani ar trebui să încerce să revină la Farul: „Roagă-te de ‘Rege’ să te ia înapoi, că nu eşti într-o situaţie deloc bună, la vârsta asta trebuie să joci, să joci, că aşa creşti. 

Nu că nu mai refuză dacă vine vreo ofertă, dar să se roage de ‘Rege’ să-l ia. Cel mai bine e la Farul. La Farul, toţi care au venit au primit… Regele îi vrea pe toţi, el ajută pe toată lumea, chiar şi pe unii care nu au nicio treabă”.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru critică decizia FCSB: „Poate trebuia lăsat până la pauză”

Basarab Panduru înțelege de ce FCSB a decis să îl transfere încă din acest sezon: „Pe Radaslavescu îl ia şi îl bagă imediat. Părea un jucător cu viitor la Farul, mi se părea că e ceva, poate nu de 850.000, dar era momentul corect să-l cumperi. Dacă mai stătea un an sau doi poate dădeai două milioane.

E un moment dificil pentru un tânăr de 19 ani, mai ales în minutul 28. Mai bine era schimbat la pauză. Eu l-am schimbat cu Moruţan, cu CFR, l-am băgat şi după am făcut o schimbare de sistem din cauza unui roşu. A înţeles copilul, dar pentru un jucător e greu, poate trebuia lăsat până la pauză”, a mai spus analistul Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat de ce a fost schimbat Eduard Radaslavescu în minutul 28 cu Farul: „Mă simțeam vinovat”

Gigi Becali a dezvăluit de ce a decis să îl înlocuiască pe Eduard Radaslavescu: „Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic… Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: ‘La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!’. Nu e normal să-l consoleze dacă a jucat prost și a fost schimbat?”.

Patronul FCSB a explicat de ce puștiul de 19 ani a început ca titular: „A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu… A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut.

ADVERTISEMENT

Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat. Când a schimbat Hagi în minutul 15? Trebuia schimbat chiar mai devreme!

E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren? Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde).

ADVERTISEMENT
1.87 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB cu Universitatea Craiova