Life

Foto. Ce a așteptat-o pe Alexia Eram acasă, după ce s-a externat. Surpriza făcută de mama sa

17.11.2020 | 11:03
Foto Ce a asteptato pe Alexia Eram acasa dupa ce sa externat Surpriza facuta de mama sa
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a ajuns acasă după ce la finalul săptămânii trecute a fost operată de apendicită. Tânăra de 20 de ani a fost externată chiar de mama sa, celebra prezentatoare Andreea Esca, care a avut grijă să-i facă o surpriză de proporții. 

Știrista de la Pro TV și-a intrat serios în rolul de mamă și după ce a venit să-și ia fiica de la spital i-a pregătit o altă surpriză. Fiica prezentatoarei a fost răsfățată de mama sa care i-a pregătit o supă de găluști, tânăra având nevoie de un regim puțin mai strict după intervenție.

ADVERTISEMENT

Vloggerul, care studiază la Londra, a luat o mică pauză de la proiectele sale și s-a relaxat în confortul căminului unde a savurat o cină plăcută în compania iubitului ei, cântărețul Mario Fresh. De pe masă nu a lipsit nici supa de la Andreea Esca.

Alexia Eram, surprinsă de mama sa după ieșirea din spital. Ce a făcut Andreea Esca

„Uitați ce mi-a adus mama aici… supă cu găluști. Hmm… mulțumesc”, a spus tânăra într-un scurt video postat pe InstaStory în care le arată fanilor preparatul gătit de Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram are o stare de sănătate mult mai bună decât a ieșit din spital, asta și datorită faptului că mama sa, Andreea Esca, a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Știrista de la Pro TV s-a asigurat că tânăra de 20 de ani ia o pauză și stă mai mult acasă.

Andreea Esca i-a pregătit supă de găluști fiicei sale, Alexia Eram
Andreea Esca i-a pregătit supă de găluști fiicei sale, Alexia Eram. Cina servită în compania lui Mario Fresh. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Prezența lui Mario Fresh în locuința vloggeriței i-a prins de minune fiicei Andreei Esca, mai ales că fata stă singură de ceva timp. Alexia Eram stă singură și la Londra, acolo unde studiază de doi ani în domeniul marketingului și publicității.

ADVERTISEMENT

Șatena le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare că iubitul o sprijină în aceste momente dificile, postând o imagine alături de el încă de la primele ore ale dimineții. Relația lor este una foarte sudată, pe 1 august sărbătorind 4 ani de relație.

Se pare că supa de găluști și iubitul i-au ridicat moralul Alexiei Eram care are o stare de spirit mult mai bună de când s-a externat, dovadă fiind chiar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fashion editorul de la „A list magazine” zâmbește și se recuperează alături de cei dragi după operația de apendicită suferită acum câteva zile.

ADVERTISEMENT