Sport

Foto. Vacanța extravagantă oferită de Mihai Rotaru starurilor de la Universitatea Craiova. Private jet și condiții de lux

Mihai Rotaru şi-a dus vedetele în vacanţă în Mykonos. Cu private jet şi condiţii de lux pentru oamenii pe care a luat mulţi bani.
09.06.2021 | 15:45
Mihai Rotaru este în vacanţă alături de cei mai importanţi jucători ai Universităţii Craiova în ultimii ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a reușit să intre în lupta pentru titlu în Liga 1, dar sezonul a fost salvat după victoria din finala Cupei României, cu Astra Giurgiu.

Un trofeu datorită cărora jucătorii Științei au putut să plece fericiți în vacanțe. Ba chiar mai mult, câţiva dintre ei au primit un cadou special din partea patronului Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru şi-a dus vedetele în vacanţă în Mykonos. A luat 20 de milioane de euro pe ei, îi răsplăteşte cu lux

Rotaru i-a invitat pe cei mai importanţi jucători ai echipei, dar şi pe fotbaliştii pe care i-a vândut recent în străinătate, într-o vacanţă de vis.

Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău, Valentin Mihăilă şi Alexandru Mitriţă au fost invitaţii lui Mihai Rotaru. Desigur, toţi şi-au luat şi familiile cu ei.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a făcut cu siguranţă o investiţie seriosă pentru a petrece alături de fotbaliştii săi favoriţi, dar i-a ales chiar pe cei care au băgat aproape 20 de milioane de euro în conturile clubului.

Craiova a făcut bani frumoşi cu Mihăilă şi Mitriţă. Chiar şi cu Ivan este pe plus, iar cota lui Cicâldău a crescut enorm

Alexandru Mitriţă a fost vândut cu opt milioane de euro la New York FC, în vreme pentru Mihăilă s-au încasat 8,5 milioane de euro de la Parma. A fost profit şi cu Andrei Ivan, pentru care oltenii au încasat 4 milioane de euro de la Krasnodar şi l-au răscumpărat cu 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În fine, pe Cicâldău s-a achitat un milion de euro, iar fotbalistul valorează acum 6,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

Pe lista invitaţilor au fost şi Nicuşor Bancu şi Dan Nistor, dar aceştia nu au putut pleca alături de colegi şi de patron. Bancu are cununia civilă pe 13 iunie, iar naş este chiar Nistor. Ambii, împreună cu familiile, se vor alătura celorlalţi petrecăreţi imediat după cununie.

ADVERTISEMENT

Ivan, Cicâldău, Mihăilă şi Mitriţă, alături de Rotaru în insula Mykonos, recunoscută pentru viaţa de noapte fabuloasă

S-a alăturat deja grupului Florin Gardoş, în schimb. Acesta este şi el în Mykonos în această perioadă şi nu a ratat şansa de a-şi revedea foştii colegi de la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru şi invitaţii săi au ajuns cu un private jet în Mykonos, una dintre cele mai apreciate insule ale Greciei. Recunoscută în special pentru viaţa de noapte foarte agitată.

Spre satisfacţia lui Marinos Ouzounidis, jucătorii Universităţii Craiova par mai degrabă activi pe timpul zilei. Au postat mai multe poze la piscină, din resortul de lux în care s-au cazat.

Universitatea Craiova începe sezonul peste aproximativ o lună. Mihai Rotaru nu concepe ratarea grupelor Conference League

De asemenea, pe conturile de Instagram ale fotbaliştilor au apărut şi mai multe poze din luxosul avion privat pus la dispoziţie de Mihai Rotaru.

Totuşi, pentru Universităţii Craiova nu mai este foarte mult timp pentru distracţie. Şi chiar un grec este cel care va sparge gaşca. Marinos Ouzounidis trebuie să pregătească următorul sezon. Antrenorul a primit şi o veste bună. FANATIK a anunţat în exclusivitate al doilea transfer al verii pentru Universitatea Craiova.

Liga 1 va începe pe 17 iulie, iar pentru Universitatea Craiova un obiectiv important este accederea în grupele Conference League. Oltenii joacă în turul 2 preliminar, iar manşa tur este pe 22 iulie. Returul, o săptămână mai târziu.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT