Sport

Fotografie de milioane cu Gică Hagi și Gică Popescu de Crăciun: „Din nou împreună!”

Gică Hagi și Gică Popescu s-au fotografiat împreună de Crăciun. Foștii mari fotbaliști ai României le-au urat de bine românilor.
25.12.2023 | 11:49
Fotografie de milioane cu Gica Hagi si Gica Popescu de Craciun Din nou impreuna
Gică Popescu și Gică Hagi au petrecut Crăciunul împreună. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Gică Popescu au petrecut Crăciunul împreună. Foștii mari fotbaliști ai „Generației de Aur”, actualmente conducători la Farul, au transmis urări de bine cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fotografia cu cele două legende a devenit virală într-un timp record.

Fotografie de milioane cu Gică Hagi și Gică Popescu de Crăciun: „Din nou împreună!”

Gică Hagi și Gică Popescu fac o treabă excelentă la Farul Constanța. Cele două legende din fotbalul românesc au condus formația de malul Mării Negre spre titlul de campioană în acest an. Hagi și Popescu au profitat de pauză și au petrecut Crăciunul împreună.

ADVERTISEMENT

„Un nou Crăciun împreună. Sărbători fericite, tuturor!”, a fost mesajul postat de Gheorghe Popescu pe pagina oficială de Facebook, alături de o fotografie de milioane cu Gică Hagi. Fotografia s-a viralizat în timp record și a strâns peste 7.600 de aprecieri în 13 ore.

Gică Popescu și Gică Hagi au petrecut Crăciunul alături de familiile lor. Cei doi sunt căsătoriți cu două surori. „Decarul de Aur” al naționalei României s-a căsătorit cu Marilena în 1995. Gică Popescu a povestit cum l-a ajutat Gică Hagi să își găsească marea iubire.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Gică Popescu s-au căsătorit cu două surori. Cum s-a întâmplat totul

Gică Popescu a povestit în detaliu cum Gică Hagi l-a ajutat să-și găsească marea iubire. „Baciul” este căsătorit cu Luminița, sora Marilenei, soția lui Gică Hagi. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe cea care avea să îi devină soție.

„A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă.

ADVERTISEMENT

Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’”, a declarat Gică Popescu, potrivit a1.ro. Ulterior, „Baciul” a povestit dialogul fabulos pe care l-a avut cu Gică Hagi.

Gică Popescu: Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!

Gică Hagi: Aşa e normal.

Gică Popescu: N-ai avut încredere în mine, nu?

Gică Hagi: Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găsește-ţi calea singur.

Gică Popescu: A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit.

Gică Hagi: Ştiu! Ştiu!

„Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-ai mei și de-ai lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lângă ea, am început să vorbim în seara aceea și, de atunci, vorbim de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Când am cerut-o în căsătorie, la un restaurant din Bucureşti, mi-a zis: ‘Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim?’. Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit”, a povestit Gică Popescu despre cum a cerut-o în căsătorie pe Luminița.

ADVERTISEMENT