Life

Fotografiile cu Antonia în costum de baie, după ce a spus că s-a îngrășat și are celulită. Imaginile au rupt internetul în două

Cum arată Antonia în costum de baie. Cu doar câteva zile în urmă, iubita lui Alex Velea dezvăluia că s-a îngrășat și are celulită.
09.01.2024 | 23:33
Fotografiile cu Antonia in costum de baie dupa ce a spus ca sa ingrasat si are celulita Imaginile au rupt internetul in doua
Cum arată Antonia în costum de baie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia este invidiată de multe femei și are cu ce se lăuda. În ciuda faptului că a adus pe lume trei copii, artista arată incredibil, însă ea nu mai este la fel de mulțumită de corpul său. De curând a afirmat că s-a îngrășat, dar apoi a încins internetul cu câteva imagini în care apare în costum de baie.

Imaginile cu Antonia în costum de baie care au încins imaginația bărbaților

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și de la începuturile sale în showbiz a făcut furori. Viitoarea soție a lui Alex Velea este mama a trei copii, dar acest lucru este greu de crezut.

ADVERTISEMENT

Artista se poate lăuda cu un trup de invidiat, atent lucrat la sală. Multe femei și-ar dori să arate ca ea, dar cu toate acestea, cântăreața în vârstă de 37 de ani nu mai este mulțumită de sine.

Chiar acum, Antonia se află într-o vacanță de vis, iar fanii au rugat-o să posteze mai multe imagini cu ea în mediul online. Rugămintea le-a fost, la acel moment, refuzată și au primit și o explicație.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a susținut că preferă să-și țină viața privată departe de ochii lumii. În plus, a spus că s-a îngrășat și că la momentul actual corpul său este „plin de celulită”, așa că o să evite expunerea.

Cum arată, de fapt, acum

Mai exact, Antonia se cataloghează ca fiind „skinny fat”. „Văd că îmi cereți să postez mai multe imagini din vacanța mea. Nu îmi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În plus, nu mai sunt deloc în formă, deci nu e momentul pentru mine să postez poze cu corpul meu.

ADVERTISEMENT

Sunt în etapa de ‘grăsuță’. Accept asta, se întâmplă. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-aș descrie acum că fiind ‘skinny fat’ (n.r. slabă grăsuță), sunt plină de celulită acum. Asta-i tot!”, a spus artista, citată de viva.ro. 

Dar la numai câteva zile după, a încins internetul cu mai multe imagini în care apare în costum de baie. E adevărat, acestea sunt făcute de la distanță, dar în continuare se poate observa cât de bine arată.

ADVERTISEMENT
antonia costum de baie vacanță apă
Așa arată Antonia în costum de baie,
Sursa foto: colaj Fanatik

Acest lucru a fost observat și de fanii care s-au întrecut în complimente în secțiunea de comentarii. „Cea mai frumoasă femeie din lume! / Ești într-adevăr cea mai frumoasă! / Wow! Ești superbă!’”, sunt câteva mesaje pe care cei care o îndrăgesc le-au transmis.

ADVERTISEMENT
Tags: