Life

Cine este Daria Crețu, fetița de la Românii au talent 2024 care a ridicat juriul în picioare: „Un dar de la Dumnezeu”

Daria Crețu a urcat pe scena Românii au talent și a făcut un spectacol demn de un artist cu ani de experiență. Cum au reacționat jurații.
16.03.2024 | 00:07
Cine este Daria Cretu fetita de la Romanii au talent 2024 care a ridicat juriul in picioare Un dar de la Dumnezeu
Concurenta de la Românii au talent 2024 care i-a cucerit pe jurați. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La numai 12 ani ani, o fetiță din județul Buzău a cântat de-a răsunat scena Românii au talent 2024. Nici măcar Mihai Bobonete nu a fost deranjat de balada cu care copila și-a început reprezentația.

Daria Crețu a ridicat juriul în picioare la Românii au talent 2024

Ediția de vineri, 15 martie 2024, a adus o mulțime de surprize pentru telespectatorii Românii au talent. Pe scenă s-au perindat concurenți care mai de care, prezentând momente unice în istoria concursului. 

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpul, mulți copiii au uimit juriul cu talentele lor incredibile. Dacă săptămânile trecute pe scenă a urcat o fetiță care i-a făcut pe unii să creadă că o aud din nou pe Mădălina Manole, a venit rândul unei fetițe din Buzău să strălucească.

Daria Crețu, de numai 12 ani, a făcut spectacol în cele câteva minute petrecute pe scenă. Cu două pasiuni total opuse, fotbalul și muzica, s-a comportat exact ca un artist cu ani de experiență în spate.

ADVERTISEMENT

A început cu o baladă, gen muzical despre care se cunoaște faptul că nu este chiar stilul lui Mihai Bobonete. Apoi i-a luat pe toți prin surprindere când a trecut la piesa Șapte văi și-o vale adâncă.

Andra: „E un dar de la Dumnezeu ce ai tu”

La final, jurații au aplaudat-o în picioare și i-au făcut numeroase complimente. De altfel, Daria Crețu a plecat din prima etapă Românii au talent 2024 cu patru de da și a trecut mai departe.

ADVERTISEMENT

„Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență. E un dar de la Dumnezeu ce ai tu acolo. E ceva special. Nu mă aștept ca un copil să cânte atât de bine, mai ales stilul ăsta muzical”, a spus Andra.

„Ai o voce foarte frumoasă, pe care o stăpânești foarte bine la doar 11 ani și ești o prezență foarte plăcută, extrem de plăcută. Și eu m-aș gândi foarte serios, exact așa cum faci și tu, la o carieră în domeniul ăsta. Pentru că ai cam toate atuurile de care ai nevoie”, a completat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Mihai Bobonete i-a mărturisit Dariei că l-a captivat. „Macii e o poezie, nu e o doină, care e foarte frumoasă. Să știi că m-ai prins, o să vezi acasă, ceea ce spun. Pentru că mă duce într-o poveste personală toată treaba”.

ADVERTISEMENT