Life

Frankfurt din Vacanța Mare s-a schimbat complet. Iulian Ilinca nu mai păstrează legătura cu foștii colegi și e de nerecunoscut

Frankfurt din Vacanța Mare, transformare radicală. Iulian Ilinca nu mai vorbește cu foștii colegi de la Pro TV. Cum arată.
21.05.2023 | 07:00
Frankfurt din Vacanta Mare sa schimbat complet Iulian Ilinca nu mai pastreaza legatura cu fostii colegi si e de nerecunoscut
Frankfurt din Vacanța Mare, transformare radicală. Iulian Ilinca nu mai vorbește cu foștii colegi de la Pro TV. Cum arată. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Frankfurt din grupul umoristic din care au făcut parte Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu s-a schimbat complet. Actorul de 48 de ani nu mai păstrează legătura cu foștii colegi și e de nerecunoscut.

Frankfurt din Vacanța Mare, transformare radicală. Iulian Ilinca nu mai vorbește cu foștii colegi de la Pro TV. Cum arată

Frankfurt din Vacanța Mare a suferit o transformare radicală de când nu mai are contract cu postul de televiziune din Pache Protopopescu. Iulian Ilinca nu mai vorbește cu foștii colegi de la Pro TV și este o persoană discretă.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor avea numai 20 de ani când apărea pe sticlă alături de grupul umoristic care a făcut istorie în țara noastră. Vedeta nu este foarte activă în social media, însă publică imagini de la proiectele pe care le desfășoară.

Mai exact, în ultimii ani a fost distribuit în mai multe producții, printre care se numără: Pup-o, mă! și Secretul lui Zorillo, ambele fiind lansate în anul 2022. A ajuns la vârsta de 48 de ani, dar speră să primească în continuare proiecte.

ADVERTISEMENT

„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa O noapte furtunoasă la Teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte. Am terminat de filmat pentru Secretul lui Zorillo. 

A fost o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul.

ADVERTISEMENT

După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte”, a declarat Iulian Ilinca în urmă cu aproximativ doi ani pentru publicația click.ro. Frankfurt din Vacanța Mare a apărut și în serialul Confruntarea bacilor de pe Netflix.

Iulian Ilinca, actor român
Așa arată acum Iulian Ilinca, Frankfurt din Vacanța Mare. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Frankfurt din Vacanța Mare, concentrat pe cariera artistică

Frankfurt din Vacanța Mare este foarte concentrat pe cariera artistică, chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane. Iulian Ilinca nu a renunțat la actorie și în continuare poate fi văzut în diverse spectacole, pe scenele teatrelor românești.

ADVERTISEMENT

Artistul dă viață în continuare unor personaje amuzante, așa cum și-a obișnuit publicul până acum. În plus, vedeta prezintă evenimente, încă o dovadă că a rămas în sufletele și în gândurile oamenilor din România.

ADVERTISEMENT
Tags: