Life

Câți bani a produs Vacanța Mare în opt ani de zile. A fost unul dintre cele mai de succes producții ale Pro Tv

Toată lumea își amintește probabil celebrul proiect Vacanța Mare. A făcut furori în urmă cu mai bine de două decenii la Pro Tv.
30.03.2023 | 16:46
Cati bani a produs Vacanta Mare in opt ani de zile A fost unul dintre cele mai de succes productii ale Pro Tv
Câți bani a produs Vacanța Mare în opt ani de zile. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vacanța mare a debutat în anii ’90 la Pro Tv și a rulat vreme de ani buni. Producția de comedie i-a avut protagoniști pe Mugur Mihăescu și pe Radu Pietreanu. Ei îi interpretau pe Leana și Costel, celebrele personaje care au amuzat publicul larg.

Comedia a făcut furori la Pro Tv ani de zile

Poate mulți nu știu, dar Vacanța Mare a fost una dintre cele mai de succes producții de comedie ale Pro Tv în perioada anilor ’90 și până în 2000. Mai mult de atât, proiectul a fost apreciat de publicul larg și de asemenea a fost făcut cu pasiune.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, dar și alți actori celebri au reușit să se facă remarcați prin această producție. De asemenea, scopul ei era ca toți românii să râdă. Și s-ar părea că serialul de comedie și-a atins obiectul ani la rând.

Comedia era, de fapt, povestea lui Costel și a soției sale Leana, care locuiau în Sadova. Cei doi aveau doi copii, pe Lila și pe Axinte. Înainte de a ajunge pe micile ecrane însă, Vacanța Mare se juca pe scenă, iar apoi, momentele erau transpuse pe casete.

ADVERTISEMENT

În momentul în care producția a ajuns pe micile ecrane, s-a ajuns la audiențe record. Trebuie menționat că această comedie a rulat atât la Pro Tv, cât și la Kanal D, iar cifrele erau de-a dreptul impresionante. Evident, au crescut atât veniturile actorilor cât și cel al postului gazdă.

Câți bani a produs Vacanța Mare

Și totuși cât de mulți bani a produs Vacanța Mare? Mugur Mihăescu a recunoscut recent că este vorba despre sume destul de mari pentru acea vreme. Fiecare actor însă a ales să își investească banii așa cum a știu. Mugur Mihăescu spre exemplu a investit în afaceri.

ADVERTISEMENT

Alți actori în schimb au preferat să rămână în această zonă, în timp ce unii nu au avut prea mare noroc. În total, Vacanța Mare a adunat în jur de 100 de milioane de euro, în opt ani de zile. La acel moment spune actorul însă, toată publicitatea din România se vinde la Pro Tv.

”În opt ani, cam 100 de milioane de euro. Atât am adus noi, din publicitate. Atunci, toată publicitatea din România se vindea la PRO TV.”, a dezvăluit Mugur Mihăescu, cel care a interpretat-o pe Leana în celebra comedie.

ADVERTISEMENT

Și totuși sunt șanse ca Vacanța Mare să revină din nou pe micile ecrane? Mugur Mihăescu a vorbit și despre acest aspect. Actorul spune că nu exclude o astfel de variantă. Pe de altă parte de această dată, comedia ar putea să revină pe marile ecrane.

ADVERTISEMENT
Tags: