Life

Câți bani a produs Vacanța Mare în opt ani de zile. A fost unul dintre cele mai de succes producții ale Pro Tv

Toată lumea își amintește probabil celebrul proiect Vacanța Mare. A făcut furori în urmă cu mai bine de două decenii la Pro Tv.
30.03.2023 | 16:46
Cati bani a produs Vacanta Mare in opt ani de zile A fost unul dintre cele mai de succes productii ale Pro Tv
Câți bani a produs Vacanța Mare în opt ani de zile. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vacanța mare a debutat în anii ’90 la Pro Tv și a rulat vreme de ani buni. Producția de comedie i-a avut protagoniști pe Mugur Mihăescu și pe Radu Pietreanu. Ei îi interpretau pe Leana și Costel, celebrele personaje care au amuzat publicul larg.

Comedia a făcut furori la Pro Tv ani de zile

Poate mulți nu știu, dar Vacanța Mare a fost una dintre cele mai de succes producții de comedie ale Pro Tv în perioada anilor ’90 și până în 2000. Mai mult de atât, proiectul a fost apreciat de publicul larg și de asemenea a fost făcut cu pasiune.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, dar și alți actori celebri au reușit să se facă remarcați prin această producție. De asemenea, scopul ei era ca toți românii să râdă. Și s-ar părea că serialul de comedie și-a atins obiectul ani la rând.

Comedia era, de fapt, povestea lui Costel și a soției sale Leana, care locuiau în Sadova. Cei doi aveau doi copii, pe Lila și pe Axinte. Înainte de a ajunge pe micile ecrane însă, Vacanța Mare se juca pe scenă, iar apoi, momentele erau transpuse pe casete.

ADVERTISEMENT

În momentul în care producția a ajuns pe micile ecrane, s-a ajuns la audiențe record. Trebuie menționat că această comedie a rulat atât la Pro Tv, cât și la Kanal D, iar cifrele erau de-a dreptul impresionante. Evident, au crescut atât veniturile actorilor cât și cel al postului gazdă.

Câți bani a produs Vacanța Mare

Și totuși cât de mulți bani a produs Vacanța Mare? Mugur Mihăescu a recunoscut recent că este vorba despre sume destul de mari pentru acea vreme. Fiecare actor însă a ales să își investească banii așa cum a știu. Mugur Mihăescu spre exemplu a investit în afaceri.

ADVERTISEMENT

Alți actori în schimb au preferat să rămână în această zonă, în timp ce unii nu au avut prea mare noroc. În total, Vacanța Mare a adunat în jur de 100 de milioane de euro, în opt ani de zile. La acel moment spune actorul însă, toată publicitatea din România se vinde la Pro Tv.

”În opt ani, cam 100 de milioane de euro. Atât am adus noi, din publicitate. Atunci, toată publicitatea din România se vindea la PRO TV.”, a dezvăluit Mugur Mihăescu, cel care a interpretat-o pe Leana în celebra comedie.

ADVERTISEMENT

Și totuși sunt șanse ca Vacanța Mare să revină din nou pe micile ecrane? Mugur Mihăescu a vorbit și despre acest aspect. Actorul spune că nu exclude o astfel de variantă. Pe de altă parte de această dată, comedia ar putea să revină pe marile ecrane.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși