Sport

Fratele gimnastei Simone Biles a scăpat de acuzația de crimă: ”O să te omor!”

Cea mai în vogă gimnastă a acestui moment, Simone Biles, a trecut prin momente foarte grele după ce fratele său a fost acuzat de crimă în 2019.
18.06.2021 | 17:50
Fratele gimnastei Simone Biles a scapat de acuzatia de crima O sa te omor
ADVERTISEMENT

Tevin Biles-Thomas a fost acuzat că a omorât trei oameni la o petrecere care a avut loc în Ohio, în noaptea de Anul Nou din 2018.

Se pare că fratele sportivei a făcut parte dintr-un grup neinvitat la petrecere și a avut loc o altercație între grup și invitați.

ADVERTISEMENT

Acuzat de crimă, fratele lui Simone Biles a fost achitat

La doi ani și jumătate de la acel incident, fratele lui Simone Biles a fost achitat judecatoarea Joan Synenberg din Ohio în cazul triplei crime în care și-au pierdut viața Delvante Johnson (19 ani), Toshaun Banks (21 ani) și Devaughn Gibson (23 ani).

Conform nbcnews.com, Tevin Biles-Thomas, care s-a declarat nevinovat, se afla în fața instanței din Cleveland când judecătorul a acceptat cererea avocatului său de a-l achita pentru toate acuzațiile din lipsa de probe.

ADVERTISEMENT

La anunțarea hotărârii, judecătorul a subliniat mai multe inexactități din descrierile martorilor referitoare la îmbrăcămintea celui care a tras cu arma de foc. Avocatul lui Biles-Thomas a susținut, de asemenea, că nu clientul său este cel care a tras.

Mama unei victime l-a amenințat pe Tevin Biles-Thomas

După hotărâre, mama uneia dintre victime s-a îndreptat spre Biles-Thomas, soldat în armata SUA, și i-a spus: ”Cred că glumiți! Mi-a ucis copilul! Știi că mi-ai omorât băiatul! O să te omor!”. Femeia a fost oprită de polițiști să nu ajungă la acuzat, dar aceasta nu va fi pusă sub acuzare.

ADVERTISEMENT

Avocatul lui Biles-Thomas, Joseph Patituce, a declarat că nu va exista nicio plângere la adresa femeii: ”Înțelegem, ea este supărată. A fost făcută să creadă că domnul Biles era vinovat, când el nu era, și a reacționat ca o mamă.

Nu o acuzăm pentru asta. A pierdut un fiu și înțelegem și respectăm faptul că a suferit îngrozitor, familia ei a suferit îngrozitor, la fel ca celelalte familii, inclusiv domnul Biles”.

ADVERTISEMENT

Simone Biles, agresată sexual de medicul Larry Nassar

Luna trecută, primul proces s-a încheiat printr-o decizie de viciu de procedură, după ce jurații au spus că au citit documente legale incluse în mod involuntar în probele care le-au fost înaintate de procuratură.

La începutul acestei luni, procurorii i-au spus judecătorului că nu au putut găsi singurul martor care a raportat că l-a văzut pe Biles-Thomas trăgând cu o armă și împușcându-i pe cei trei tineri.

Multipla campioană olimpică la gimnastică, Simone Biles, a făcut dezvăluiri uluitoare în 2018 privind practicile de la lotul Statelor Unite ale Americii. Sportiva a dezvăluit că a fost agresată sexual de Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, condamnat la 60 de ani de închisoare pentru pornografie infantilă.

ADVERTISEMENT
Tags: