Life

Fratele lui Dani Mocanu solicită părăsirea arestului la domiciliu. Ce probleme are

Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Ce se întâmplă cu Nando, anchetat pentru tentativă de omor.
18.09.2023 | 14:33
Fratele lui Dani Mocanu solicita parasirea arestului la domiciliu Ce probleme are
Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Ce se întâmplă cu Nando. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele lui Dani Mocanu a solicitat părăsirea arestului la domiciliu. Ce probleme are Nando care a fost eliberat din Penitenciarul Mioveni în luna mai, după ce în august 2022 a bătut un bărbat într-o benzinărie.

Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Ce se întâmplă cu Nando

Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Nando spune că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună de când a ieșit din închisoare și acum vrea să-și rezolve problemele. Acesta este motivul pentru care a solicitat să fie consultat.

ADVERTISEMENT

Inculpatul în dosarul din august 2022 a primit ajutor din partea cadrelor medicale. Conform informațiilor furnizate de spynews.ro, bărbatul a mers la medicul stomatolog în două zile diferite, ambele în luna august.

„În temeiul art. 221 alin. 6 C.proc.pen., admite cererea, formulată de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, aflat în stare de arest la domiciliu, şi permite acestuia să părăsească imobilul în care locuieşte în data de 10.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 și în data de 17.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 pentru a se deplasa la Clinica *****situată în ****, în scopul efectuării unor acte medicale.

ADVERTISEMENT

În temeiul art. 221 alin. 4 C.proc.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, inclusiv a perioadei în care i s-a permis acestuia să părăsească domiciliul, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, mai arată sursa menționată mai devreme. Soluția a fost comunicată Biroului de Supravegheri Judiciar.

ADVERTISEMENT

Nando Mocanu, vinovat de bătaia din benzinărie

Nando Mocanu a făcut în urmă cu ceva vreme câteva declarații despre dosarul în care este implicat alături de fratele său, manelistul Dani Mocanu. Fratele artistului spune că e singurul vinovat de bătaia din benzinărie.

Cântărețul de muzică de petrecere nu a participat la încăierarea dintre bărbați, ci doar a vrut să-i despartă. Pe de cealaltă parte, ruda sa subliniază că manelistul nu a făcut absolut nimic și că e nevinovat.

ADVERTISEMENT

„Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, atunci am căzut amândoi jos. jos, m-a lovit din nou Dani Mocanu, cu piciorul, și alți băieți pe care nu-i cunosc”, a declarat victima la momentul respectiv, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o...
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey