Life

Fratele lui Dani Mocanu solicită părăsirea arestului la domiciliu. Ce probleme are

Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Ce se întâmplă cu Nando, anchetat pentru tentativă de omor.
18.09.2023 | 14:33
Fratele lui Dani Mocanu solicita parasirea arestului la domiciliu Ce probleme are
Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Ce se întâmplă cu Nando. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele lui Dani Mocanu a solicitat părăsirea arestului la domiciliu. Ce probleme are Nando care a fost eliberat din Penitenciarul Mioveni în luna mai, după ce în august 2022 a bătut un bărbat într-o benzinărie.

Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Ce se întâmplă cu Nando

Fratele lui Dani Mocanu a cerut ieșirea din arestul la domiciliu. Nando spune că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună de când a ieșit din închisoare și acum vrea să-și rezolve problemele. Acesta este motivul pentru care a solicitat să fie consultat.

ADVERTISEMENT

Inculpatul în dosarul din august 2022 a primit ajutor din partea cadrelor medicale. Conform informațiilor furnizate de spynews.ro, bărbatul a mers la medicul stomatolog în două zile diferite, ambele în luna august.

„În temeiul art. 221 alin. 6 C.proc.pen., admite cererea, formulată de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, aflat în stare de arest la domiciliu, şi permite acestuia să părăsească imobilul în care locuieşte în data de 10.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 și în data de 17.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 pentru a se deplasa la Clinica *****situată în ****, în scopul efectuării unor acte medicale.

ADVERTISEMENT

În temeiul art. 221 alin. 4 C.proc.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, inclusiv a perioadei în care i s-a permis acestuia să părăsească domiciliul, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, mai arată sursa menționată mai devreme. Soluția a fost comunicată Biroului de Supravegheri Judiciar.

ADVERTISEMENT

Nando Mocanu, vinovat de bătaia din benzinărie

Nando Mocanu a făcut în urmă cu ceva vreme câteva declarații despre dosarul în care este implicat alături de fratele său, manelistul Dani Mocanu. Fratele artistului spune că e singurul vinovat de bătaia din benzinărie.

Cântărețul de muzică de petrecere nu a participat la încăierarea dintre bărbați, ci doar a vrut să-i despartă. Pe de cealaltă parte, ruda sa subliniază că manelistul nu a făcut absolut nimic și că e nevinovat.

ADVERTISEMENT

„Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, atunci am căzut amândoi jos. jos, m-a lovit din nou Dani Mocanu, cu piciorul, și alți băieți pe care nu-i cunosc”, a declarat victima la momentul respectiv, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată