Sporturi

Fratele lui Florin Salam, de două luni în spital din cauza infecției coronavirus. Ce a anunțat acum familia 

24.09.2020 | 18:46
Fratele lui Florin Salam de doua luni in spital din cauza infectiei coronavirus Ce a anuntat acum familia
ADVERTISEMENT

Fratele lui Florin Salam se află de mai bine de două luni de zile sub atenta supraveghere a medicilor. Ruda manelistului se află pe secția de Terapie Intensivă.

Motivul pentru care fratele lui Florin Salam se afla în spital e unul total nebănuit, fiind vorba despre o infectare cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Rudele cântărețului de muzică de petrecere speră în prezent la o minune și au făcut recent un anunț legat de această situație nefericită.

De ce este fratele lui Florin Salam internat de două luni la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu ruda manelistului

Nelu, fratele lui Florin Salam, a fost internat pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Totul după ce în urmă cu două luni de zile s-a infectat cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Soției acestuia i-a fost permis de către cadrele medicale să meargă să îl viziteze. Familia se roagă și în prezent la un miracol, care să îl scape pe Nelu din încercarea medicală foarte grea.

„Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, au susținut rudele manelistului, potrivit celor de la  Gândul.ro.

ADVERTISEMENT
Fratele lui Florin Salam, de două luni în spital din cauza infecției coronavirus. Ce a anunțat acum familia
Nelu, fratele lui Florin Salam, este internat în spital de peste 2 luni din cauza infecției cu coronavirus

Infectarea în cazul fratelui manelistului s-a produs cu aproximativ două luni de zile în urmă. A fost confirmat și de către medici că acesta s-a molipsit cu noul coronavirus.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a povestit și Adriana Bahmuțeanu, o apropiată a familiei cântărețului de manele.

ADVERTISEMENT