Sport

Fratele lui Istvan Kovacs, în centrul unui scandal imens în SuperLiga! Un fotbalist acuză: „Mi-a zis că mă execută”

Szabolcs, fratele lui Istvan Kovacs, este protagonistul unui scandal imens. Un fotbalist i-a adus acuzații grave arbitrului.
05.02.2024 | 19:53
Fratele lui Istvan Kovacs in centrul unui scandal imens in SuperLiga Un fotbalist acuza Mia zis ca ma executa
Szabolcs, fratele lui Istvan Kovacs, este în centrul unui scandal după Voluntari - Hermannstadt 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter, atacantul lui FC Voluntari, i-a adus acuzații extrem de grave lui Szabolcs, fratele mult mai celebrului Istvan Kovacs. Fostul jucător de la FCSB l-a criticat pe Szabolcs Kovacs pentru limbajul pe care arbitrul l-a avut în timpul jocului FC Voluntari – Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 24-a din SuperLiga.

Fratele lui Istvan Kovacs, în centrul unui scandal imens! Andrei Dumiter acuză: „Mi-a zis că mă execută”

FC Voluntari a scos un punct din meciul cu Hermannstadt de pe teren propriu. Sibienii au condus din minutul 30, însă Daniel Florea a restabilit egalitatea dintr-un penalty acordat cu VAR la ultima fază. Andrei Dumiter, cel care a fost faultat în careu, l-a criticat pe Szabolcs Kovacs pentru limbajul pe care l-a folosit.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să stau jos, să vină doctorul, să vină salvarea, ca să și dea seama că e penalty. Să fie și dânșii mai atenți și să vorbească mai frumos în timpul meciului. 

Mi-a zis arbitrul că la următoarea fază mă execută. Nu înțeleg acest vocabular. Am stat cu mâinile la spate să nu aibă motiv să-mi dea cartonaș. Trebuie să existe un respect reciproc. Noi suntem mereu cei mai proști, ei mereu au un alibi în regulament. 

ADVERTISEMENT

Când e implicat un jucător mai tânăr, ei îl «execută». Trebuie să fie și ei mai echilibrați. Dacă la fotbal stăm să executăm, nu știu ce e aici. M-am calmat, să nu existe posibilitatea să mă execute. Probabil însemna cartonaș roșu. Cred că până la urmă o să-și dea seama și el că a greșit în această seară”, a declarat Andrei Dumiter la finalul partidei.

Reacția lui Marius Măldărășanu după FC Voluntari – Hermannstadt 1-1: „Fotbalul ne-a pedepsit”

Hermannstadt a ratat ocazia de urca pe loc de play-off la finalul etapei cu numărul 24 din SuperLiga. Înainte ca FC Voluntari să egaleze, sibienii au ratat ocazii monumentale prin Daniel Paraschiv și Silviu Balaure. Marius Măldărășanu i-a taxat pe anumiți jucători din lotul său care, în opinia sa, nu aleargă suficient.

ADVERTISEMENT

“Am făcut o greșeală mare în final și am pierdut două puncte. Din păcate, este aceeași greșeală ca la Galați. Avem 5 jucători pe linia de fund, minge aruncată și noi facem penalty. Nu am ce să le reproșez jucătorilor și cât timp voi fi aici nu o să le spun nimic legat de asta.

Am văzut că sunt jucători tineri, dar de la noi tot Sota, tot Paraschiv aleargă. La Voluntari e Nemec, care la 38 de ani aleargă foarte mult. Consider că puteam avea mai multe puncte, dar am avut multe ratări.

ADVERTISEMENT

Nu am profitat și fotbalul ne-a pedepsit. Mergem mai departe, nu avem ce să facem. Pretențiile au crescut datorită jucătorilor noștri, care au avut evoluții bune”, a spus Marius Măldărășanu, după FC Voluntari – Hermannstadt 1-1.

ADVERTISEMENT