Life

Frații Dedeman, o nouă lovitură pe piața afacerilor. Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Dragoș și Adrian Pavăl din Italia. Se deschide curând

Frații Dedeman, succes pe bandă rulantă. Ce preț are o noapte de cazare în hotelul ce va fi inaugurat perioada asta de Dragoș și Adrian Pavăl, în Italia.
26.03.2024 | 08:15
Fratii Dedeman o noua lovitura pe piata afacerilor Cat costa o noapte de cazare la hotelul lui Dragos si Adrian Paval din Italia Se deschide curand
Frații Dedeman, succes pe bandă rulantă. Ce preț are o noapte de cazare în hotelul ce va fi inaugurat perioada asta de Dragoș și Adrian Pavăl, în Italia. Sursa foto: Facebook / booking.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frații Dedeman, o nouă lovitură pe piața afacerilor. Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Dragoș și Adrian Pavăl din Italia. Se deschide în curând. Clădirea este situată într-un loc foarte frumos, pe malul lacului Garda.

Frații Dedeman, succes pe bandă rulantă. Ce preț are o noapte de cazare în hotelul ce va fi inaugurat perioada asta de Dragoș și Adrian Pavăl, în Italia

Frații Dedeman, succes pe bandă rulantă. Ce preț are o noapte de cazare în hotelul ce va fi inaugurat perioada asta de Dragoș și Adrian Pavăl, în Italia. Oamenii de afaceri au cumpărat imobilul în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Cei doi parteneri de business urmează să deschisă larg porțile clădirii care poartă denumirea Grand Hotel Gardone, un loc cu condiții de 4 stele. Clădirea a fost ridicată în anul 1884, notează profit.ro, ceea ce înseamnă că are o istorie veche în spate.

Având în vedere locația, frații au văzut potențialul și nu au stat pe gânduri, mai ales că în ultima perioadă au făcut numeroase investiții. În curând, hotelul va fi dat în folosință celor care vor să descopere frumoasa Italia.

ADVERTISEMENT

Pentru o singură noapte de cazare turiștii trebuie să scoată din buzunar bani frumoși. Prețurile sunt destul de piperate. Potrivit news.ro, o cameră dublă cu vedere direct la lacul Garda pleacă de la suma de 450 de euro.

În plus, sursa menționată mai arată că cei care vor să petreacă un sejur întreg în hotelul fraților Pavăl trebuie să achite 2.500 de euro. Banii sunt pentru 6 nopți de cazare și includ micul dejun, care va fi servit în fiecare dimineață.

ADVERTISEMENT

Când se deschide, de fapt, Grand Hotel Gardone

Dragoș și Adrian Pavăl au declarat în urmă cu ceva vreme că vor să facă o investiție majoră în Grand Hotel Gardone, motiv pentru care a fost închis în ultimele luni. Frații Dedeman urmau să cheltuiască peste 45 de milioane de euro.

Lucrarea ar fi trebuit să se finalizeze în anul 2026, însă iată că afaceriști au făcut o schimbare radicală de plan și amână renovările. Așadar, turiștii trebuie să știe că imobilul se va redeschide începând cu data de 28 martie 2024.

ADVERTISEMENT

Clădirea va funcționa sub brandul de lux LXR Hotels and Resorts, din portofoliul Hilton, după ce va fi restaurat și modernizat pentru a fi adus la 5 stele. În prezent, hotelul dispune de 167 de camere și de un număr mare de turiști care i-au trecut pragul.

Renumitul hotel este celebru datorită oaspeților de seamă care au fost cazați în camerele sale de-a lungul timpului. Printre aceștia se numără: regele George de Saxonia, Gabriele D’Annunzio, Winston Churchill și scriitorii William Somerset și Vladimir Nabokov.

ADVERTISEMENT