Sport

FRF, acțiune pentru atragerea copiilor la fotbal feminin. Eveniment cu premii în Parcul Herestrău

FRF lansează un nou proiect pentru promovarea fotbalului feminin și organizează un eveniment atractiv cu premii dedicat copiilor.
02.11.2022 | 11:10
FRF actiune pentru atragerea copiilor la fotbal feminin Eveniment cu premii in Parcul Herestrau
FRF lansează un nou proiect pentru promovarea fotbalului feminin și organizează un eveniment atractiv cu premii dedicat copiilor. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Fetele de la echipa națională a României au realizat la finalul anului trecut un clip viral, în tentativa de a stopa prejudecăți dintr-o activitate interzisă până de curând femeilor.

FRF, eveniment de promovare a fotbalul feminin în rândul copiilor

În încercarea de a atrage cât mai mulți copii către fotbalul feminin, FRF a anunțat că lansează ”Repriza de Joacă”, cel mai mare eveniment de promovare a acestui sport în rândul fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani.

ADVERTISEMENT

Primul eveniment din această serie va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), între orele 11:00-13:00, iar micuțele doritoare vor fi îndrumate în această acțiune de antrenorii echipe naționale a României de fotbal feminin.

”Prin acest concept, ne propunem să introducem fetele în lumea fotbalului, într-o manieră distractivă și atractivă, prin participarea la patru ateliere în care își pot dezvolta diverse abilități: viteză, reacție, coordonare, agilitate!

ADVERTISEMENT

Primele 150 de participante care parcurg toate cele 4 ateliere și adună cele 4 cartonașe cu abilități vor fi recompensate cu un trening de prezentare al echipei naționale a României.”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Poze cu mascota naționalei

La finalul evenimentului din Parcul Herestrău, unde va fi prezent și selecționerul Cristian Dulca, fiecare participantă va putea participa la o tombolă cu premii și se va putea fotografia alături de moscota naționalei.

ADVERTISEMENT

”După premierea primelor 150 de fete, fiecare participantă va primi un bilet de tombolă, în care mai sunt puse în joc încă 50 de echipamente ale României și alte premii surpriză!

Pentru a avea cele mai frumoase amintiri din cadrul evenimentului, cabina de poze așteaptă să fie testată de toate participantele, alături de mascota care susține echipa națională, RONNY, care le va încuraja pe fete pe parcursul probelor și le va înmâna premiile, alături de selecționerul primei reprezentative, Cristian Dulca”, mai notează FRF.

ADVERTISEMENT

Fotbalul feminin este într-o continuă ascensiune, iar marile cluburi din Europa au început să-şi finanțeze puternic echipele feminine. Investiţiile tot cresc, iar FIFA s-a angajat să ofere o sumă strategică pentru dezvoltare, de 1 miliard de dolari, pentru perioada 2019-2022!

ADVERTISEMENT