Sport

FRF, anunț important despre accesul copiilor la România – Andorra

FRF a făcut un anunț important despre accesul copiilor la meciul România - Andorra din preliminariile Euro 2024. Cum pot intra micuții pe Arena Națională.
11.10.2023 | 17:45
FRF anunt important despre accesul copiilor la Romania  Andorra
FRF a făcut un anunț important privind accesul copiilor pe stadion la Românie - Andorra. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

România – Andorra este al doilea meci al lunii octombrie pentru „tricolori” în preliminariile Euro 2024. Partida va avea loc duminică, 15 octombrie, ora 21:45 pe Arena Națională. Meciul se va disputa cu porțile închise, însă accesul copiilor pe stadion este permis.

FRF, anunț important despre accesul copiilor la România – Andorra

UEFA a sancționat Federația Română de Fotbal după scandările ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor” la meciul României împotriva Kosovo, scor 2-0 în preliminariile Euro 2024. Astfel, partida cu Andorra de duminică seară se va disputa cu porțile închise, însă forul continental a permis accesul copiilor pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a prezentat pe site-ul oficial regulile de acces pe Arena Națională. Micuții care au vrut să asiste din tribună la meci au avut șansa de a se înscrie în grupuri organizate de școli sau cluburi. Biletele au fost repartizate de FRF pe adresele de email ale însoțitorilor declarați.

De precizat este faptul că fiecare persoană care intră în stadion, indiferent că este vorba despre copil sau însoțitor, are nevoie de un bilet valid. Tichetele trebuie să fie printate pentru a putea fi prezentate la intrarea pe stadion.

ADVERTISEMENT

Accesul copiilor la România – Andorra se va face începând cu ora 18:45

Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:45 pe oricare dintre intrările Arenei Naționale: prin Bulevardul Basarabiei, prin strada Maior Coravu sau prin Bulevardul Pierre de Coubertin. FRF recomandă organizarea grupurilor înainte de acces.

Grupul va merge la una dintre cele trei intrări și va prezenta biletele vizual în fața primului control. În cazul în care biletele nu vor fi printate, însoțitorii vor fi îndrumați către un punct de printare a biletelor. În cadrul primului control, copiii vor primi brățări de siguranță pe care vor fi notate numărul de telefon al însoțitorului.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea de primul control, voluntarii vor îndruma grupurile către poarta de intrare în tribună în funcție de locul de pe bilet. Înainte de intrarea pe stadion, grupurile vor fi întâmpinate de un al doilea filtru de acces, unde biletele vor fi scanate pentru ca intrarea în stadion să fie permisă.

  • Copiii vor primi gratuit o băutură și un snack de la punctele comerciale PENNY amplasate în interiorul stadionului 
ADVERTISEMENT

Program prelungit pentru STB în seara meciului România – Andorra

În seara meciului România – Andorra, STB va avea programul prelungit până la ora 01:00. Grupurile care vor sosi la stadion cu autocar, autobuz sau microbuz vor intra doar de pe Bulevardul Pierre de Coubertin, începând cu ora 18.45.

Șoferul va parca la indicațiile voluntarului și stewarzilor în locul indicat pe inelul exterior al Arenei Naționale. După ce manevra de parcare a fost finalizată, unul dintre voluntari va urca la bord pentru a pune în parbriz un afiș cu numărul de ordine al vehiculului.

Totodată, voluntarul va verifica dacă biletele sunt printate și va distribui copiilor bilete de siguranță. Dacă totul decurge conform planului, grupurile formate din însoțitori și copii vor merge la al doilea filtru de acces pentru intrarea în stadion. La plecarea de pe stadion, autobuzele, microbuzele sau autocarele vor ieși pe Bulevardul Basarabiei.

Reguli de comportament în tribune

„NU ESTE PERMIS ACCESUL ÎN STADION cu bannere sau orice suport textil, inclusiv tricouri cu inscripții, cifre sau simboluri cu caracter rasist, xenofob, sexual, religios, politic. Nu pot fi introduse pe stadion camere video profesionale sau orice fel de echipamente de înregistrare audio sau video.

Totodată, pe stadion sunt INTERZISE următoarele acțiuni:

  • Aruncarea obiectelor sau a lichidelor de orice fel în direcția altor persoane, în direcția terenului de joc sau pe terenul de joc;
  • Aprinderea focului sau lansarea focurilor de artificii, a rachetelor de semnalizare sau a oricărui tip de materiale sau obiecte pirotehnice;
  • Orice gest care ar putea fi interpretat de către cei din jur ca periculos, provocator, amenințător, discriminatoriu sau ofensator;
  • Poziția în picioare pe scaune;
  • Scrierea, desenarea sau inscripționarea în orice fel a pereților, instalațiilor, pasajelor sau a oricăror elemente de structură;
  • Cățărarea pe elementele structurale ale arenei, nedestinate expres acestui scop;
  • Fumatul (inclusiv folosirea țigării electronice) în stadion este interzis”, se arată pe site-ul FRF.

  • 1.87 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul Belarus – România

ADVERTISEMENT