Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF, obiectiv pentru Edi Iordănescu în grupa de Euro 2024: „Minimum 4 puncte!”

FRF i-a trasat obiectivul lui Edi Iordănescu pentru Euro 2024. Federalii vor minim patru puncte din Grupa E.
03.12.2023 | 14:06
FRF obiectiv pentru Edi Iordanescu in grupa de Euro 2024 Minimum 4 puncte
FRF, obiectiv pentru Edi Iordănescu în grupa de Euro 2024: „Minimum 4 puncte!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are un obiectiv important la Campionatul European din Germania. Selecționerul trebuie să îi califice pe „tricolori” în optimi. Mihai Stoichiță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce face România la turneul final de anul viitor.

Obiectivul lui Edi Iordănescu la Euro 2024. Ce îi cere FRF selecționerului

La tragerea la sorți de la Hamburg, România a fost repartizată în Grupa E, acolo unde le va înfrunta pe Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului dintre Bosnia & Herțegovina, Ucraina, Israel și Islanda.

ADVERTISEMENT

Cu Edi Iordănescu la timonă, Federația Română de Fotbal speră să depășească cea mai bună performanță a „tricolorilor” la un Campionat European. În 2000, la turneul final din Belgia și Olanda, România a reușit pentru prima dată să iasă din grupe și să atingă faza sferturilor.

„(n.r. – câte puncte facem în grupa asta?) Pot să spun ceva? Minim patru. Pe asta merg eu. Eu zic că facem minim patru puncte”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit selecționerul tragerea la sorți de la Hamburg

Mihai Stoichiță a povestit și cum a trăit selecționerul României tragerea la sorți de la Hamburg. „Nu ne am bucurat ostentativ. Sau măcar nu am arătat.

Când suntem numai noi, poate ne mai exprimăm sentimentele, dar acolo suntem protocolari. N-am schițat niciun zâmbet. În mine mai râdeam din când în când, dar nu puteam să o arăt.

ADVERTISEMENT

(n.r. – care a fost prima reacție a lui Edi Iordănescu?) Impasibil. Nu vorbeam că erau camere de jur împrejur care vânează orice fel de vorbuliță scoți, orice reacție, orice mișcare. Nimic, nimic.

După, normal, mi-a zis ‘Nu e o grupă chiar așa ușoară, e o grupă dificilă’. ‘Da, mă, trebuie să ne pregătim tare de tot ca să realizăm ce vrem’”, a mai declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi revăzută în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici luni, marți și vineri, ora 17:30.

Cate PUNCTE va FACE Romania in Grupa E de la EURO 2024 | OBIECTIVUL lui Stoichita

ADVERTISEMENT