Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, duminică, 3 decembrie, ora 10:30! Cristi Coste, invitați de marcă după tragerea la sorți a grupelor Euro 2024

FANATIK SUPERLIGA revine duminică, 3 decembrie, ora 10:30. Cristi Coste îi are invitați pe Vivi Răchită, Adi Ilie, Andrei Vochin, Florin Gardoș și Sorin Cârțu.
02.12.2023 | 18:56
Fanatik Superliga duminica 3 decembrie ora 1030 Cristi Coste invitati de marca dupa tragerea la sorti a grupelor Euro 2024
Fanatik Superliga, duminică, 3 decembrie, ora 10:30! Cristi Coste, invitați de marcă după tragerea la sorți a grupelor Euro 2024. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, de-a dreptul incendiară, duminică, 3 decembrie, ora 10:30. Cristi Coste vă așteaptă LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Tragerea la sorți a grupelor Euro 2024 va fi capul de afiș, dar nu vor fi ratate nici derby-urile rundei a 18-a din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 3 decembrie. Cristi Coste, spectacol cu invitați de marcă după tragerea la sorți a grupelor Euro 2024

Așa cum v-a obișnuit, FANATIK SUPERLIGA revine cu ediții speciale înainte și după fiecare eveniment major din fotbalul românesc. Sâmbătă seară, România își va afla adversarele de la Euro 2024, iar Cristi Coste și invitații săi vă așteaptă cu cele mai tari comentarii, analize și reacții la o ediție surpriză de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș al ediției de duminică, 3 decembrie, este tragerea la sorți a grupelor Euro 2024 care are loc la Hamburg, Germania. Totodată, va fi analizat la sânge derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj care se joacă sâmbătă seară pe „Ion Oblemenco”.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților Vivi Răchită, Adi Ilie, Andrei Vochin, Florin Gardoș și Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc duminică, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

De asemenea, va fi prefațat derby-ul FCSB – Oțelul. Liderul are șansa să își consolideze poziția cu o victorie împotriva echipei lui Dorinel Munteanu. „Neamțul” le-a declarat „război” roș-albaștrilor înainte de meciul direct.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 3 decembrie, ora 10:30! Revine cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT