Sport

Numele lui Radu Drăgușin, pomenit în scandalul pariurilor ilegale din Italia: ”Mi-a dat bani!”. Impresarul Florin Manea confirmă

Scandalul pariurilor ilegale din Italia ia amploare, iar numele lui Radu Drăgușin a apărut indirect în această vastă anchetă.
18.10.2023 | 11:41
Numele lui Radu Dragusin pomenit in scandalul pariurilor ilegale din Italia Mia dat bani Impresarul Florin Manea confirma
Scandalul pariurilor ilegale din Italia ia amploare, iar numele lui Radu Drăgușin a apărut indirect în această vastă anchetă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jucătorul echipei Juventus Torino, Nicolo Fagioli, a fost prins după ce a pariat peste un milion de euro pe meciuri de fotbal. Federația Italiană l-a suspendat 7 luni și l-a amendat cu 12.500 de euro,

Scandalul pariurilor din Italia îl vizează indirect și pe Radu Drăgușin

Nicolo Fagioli și-a recunoscut vina în scandalul pariurilor ilegale din Italia, a dezvăluit că s-a aflat într-o situație disperată din cauza dependenței de jocurile de noroc și a precizat că a împrumutat bani de la mai mulți jucători, printre care și Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”Am mizat pe orice, mai ales pe meciurile lui Torino și ale lui Milan. Pe Juventus sau Cremonese însă, niciodată. Am cerut bani cu împrumut de la Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile. Sandro Tonali a fost cel care mi-a indicat să mizez la o agenție ilegală!

Le-am spus lui Gatti și Drăgușin că vreau să cumpăr niște ceasuri, dar mama mi-a blocat conturile. Am luat 40.000 de euro de la fiecare. De asemenea am folosit și bijuterii amanetate pentru a face rost de bani și acestea ajungeau la proprietarii acelor case de pariuri”, a declarat Fagioli, potrivit Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin și Nicolo Fagioli au fost coechipieri la Juventus încă din perioada junioratului. Între timp internaționalul român a plecat de la ”Bătrâna Doamnă” și a ajuns să evolueze pentru Genoa, dar se zvonește că Jose Mourinho îl vrea la AS Roma.

Drăgușin l-a împrumutat pe Fagioli acum un an și jumătate

Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a confirmat faptul că internaționalul român l-a împrumutat pe Nicolo Fagioli cu bani, dar a precizat că fundașul nostru nu are nicio altă legătură cu acest scandal.

ADVERTISEMENT

”Radu și Fagioli sunt colegi de la juniori. Știu că îi cerea bani împrumut, dar nu știu sumele exacte, probabil era vorba de mii de euro, nu de mai mult. Fagioli era cam cheltuitor. Radu nu a jucat niciodată la pariuri, nu-l interesează treaba asta, nici nu știe să joace”, a spus Manea, pentru gsp.ro.

Apoi, agentul fundașului de la Genoa a revenit și a confirmat suma exactă. ”Am vorbit cu Radu acum. Mi-a zis că acum un an și jumătate i-a dat 40.000 de euro. El a cerut ca să își ia un ceas și nu i-a dat banii nici până în ziua de azi”, a precizat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Ce i se poate întâmpla lui Drăgușin

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că Radu Drăgușin nu va avea de suferit din cauza apariției numelui său în acest scandal decât dacă știa pentru ce sunt banii pe care i-a împrumutat lui Fagioli.

”Dacă Drăgușin știa pentru ce sunt banii, s-a nenorocit. Dar eu nu cred că știa, pentru că el e un băiat cu capul pe umeri. Ce a făcut? I-a dat niște bani împrumut unui coleg. Ăia trebuie să aibă probe clare.

Nu cred că se pune problema. Doar nu o fi prost să recunoască și dacă știa că ăla pariază! Ce treabă are el? L-a ajutat cu niște bani, ce mare lucru?”, a afirmat Dragomir, pentru prosport.ro.

Fotbalul italian este zguduit de un nou scandal. Pe lângă Fagioli, alte două nume mari sunt implicate în ancheta privind pariurile ilegale. Este vorba de Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, care așteaptă acum rezultatele anchetei, însă semnalele nu sunt deloc încurajatoare.

ADVERTISEMENT