Sport

FRF reacționează după discursul lui Gigi Becali: „Tavi Popescu a devenit o problemă națională!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a reacționat după discursul dur pe care Gigi Becali l-a avut la adresa selecționerului Edi Iordănescu.
01.04.2022 | 13:10
FRF reactioneaza dupa discursul lui Gigi Becali Tavi Popescu a devenit o problema nationala
Octavian Popescu a fost titularizat de Edi Iordănescu, iar mutarea a fost inspirată și productivă. Fotbalistul celor de la FCSB a făcut un meci tactic excelent
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu, fiind nemulțumit de numărul de minute pe care Octavian Popescu l-a primit în teren la primele sale partide în tricoul naționalei de seniori.

FRF reacționează după discursul lui Gigi Becali

Mihai Stoichiță atrage atenția la faptul că Octavian Popescu este încă un copil, iar presiunea pusă de cei din jurul său ar putea să-i dăuneze.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul FRF a punctat faptul că Edi Iordănescu este cel care decide câte minute de joc primesc fotbaliștii convocați la națională.

„Fiecare conducător de club are opinia lui despre jucători. Problema cu minutele acordate este de ce vrea să facă Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu a devenit o problemă națională. Trebuie să fim foarte atenți la acest copil, nu știi cum reacționează la laude, la critici. Antrenorul este cel care decide ce și cum și cât joacă jucătorii care au fost convocați”, a declarat Mihai Stoichiță, la PRO X.

Mihai Stoichiță: „Se dramatizează prea mult!”

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu și în privința criticilor care s-au abătut asupra sa, după primele meciuri pe banca naționalei.

ADVERTISEMENT

„Se dramatizează prea mult. A doua repriză în meciul cu Grecia am avut inițiativă, ocazii. Că nu am reușit, e normal. Probabil a fost și o stare de nervozitate.

Al doilea meci, o primă repriză foarte bună, a doua mai slabă. Dar am vorbit cu Edi și mi-a zis că a fost o senzație de oboseală și au fost unele dureri. Au fost viroze plus COVID. Trebuie să fim mai atenți la situațiile astea și să le gestionăm mai bine. 

ADVERTISEMENT

Au fost două meciuri amicale pentru Edi, pentru a cunoaște jucătorii”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT