Sport

”Front comun” la Universitatea Craiova înaintea derbyului din Giulești. ”Acestea sunt meciurile în care trebuie să arătăm cine suntem”

Conducerea Universității, apel la fani pentru a face front comun cu echipa înainte de Rapid - Universitatea Craiova, în care vizează ascensiunea pe locul 2 în SuperLiga.
11.11.2022 | 22:44
Front comun la Universitatea Craiova inaintea derbyului din Giulesti Acestea sunt meciurile in care trebuie sa aratam cine suntem
Oltenii au sunat mobilizarea generală înaintea derbyului din Giulești, cu Rapid. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

E meci tare, sâmbătă seara, de la ora 20:30, în Giulești. Rapid, a doua clasată, întâlnește Universitatea Craiova, în runda cu numărul 18 din SuperLiga. Un meci al orgoliilor, în care elevii lui Rădoi au de luat o revanșă după eșecul din tur, dar și o partidă cu implicații în lupta la vârful ierarhiei. Motiv pentru care în Oltenia s-a sunat mobilizarea.

”Trebuie să strângem rândurile și să dăm cu toții tot ce avem mai bun din noi”, este mesajul fanilor Universității

În tur, Rapid s-a impus în fața Universității, la Craiova, 1-0, grație unei reușite a lui Alex Ioniță, în minutul 51. Acum, oltenii, cu Rădoi pe bancă, vor revanșa. Cu atât mai mult cu cât, cu 3 puncte, ar devansa trupa lui Mutu în ierarhia SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Firesc, Oltenia fierbe. Iar oficialii clubului îndeamnă ca toți cei ce sunt alături de Universitatea să facă front comun, prin intermediul rețelelor sociale.

”Ce meci fierbinte și important ne așteaptă în Giulești! Genul de meci la care trebuie să strângem rândurile și să dăm cu toții, jucător, angajat al clubului sau simplu suporter, tot ce avem mai bun din noi.

ADVERTISEMENT

Dacă va fi victorie, depășim Rapidul în clasament și stăm bine, acolo sus, acolo unde ne dorim, acolo unde este locul Universității Craiova.

Ușor nu va fi. Din contră, având în vedere atmosfera specială din Giulești, s-ar putea să fie cea mai dificilă deplasare din țară. Dar abia la greu se văd caracterele tari, acestea sunt meciurile în care trebuie să arătăm cine suntem.

ADVERTISEMENT

Suntem Știința și, având în vedere numeroasele meciuri importante din istorie în care i-am învins, știm și că probabil se tem de noi. Dacă vom face front comun așa cum am făcut dintotdeauna înaintea derby-urilor, au și de cine să se teamă.

Când joacă cu echipe din București, Universitatea Craiova nu pune în teren doar ambiția și concentrarea celor 11 fotbaliști din teren, ci și emoțiile și sentimentele voastre, ale milioanelor de olteni care știm că și mâine seară așteptați victoria. Hai oltenii, haide Știința!”, a fost mesajul postat de Universitatea Craiova, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „ambele înscriu” la Rapid – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT