Life

Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță de la Clejani. Tatăl său a sunat la 112 să ceară ajutor

Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță de la Clejani. Aceasta a sunat la 112.
05.07.2021 | 11:25
Fulgy lar fi batut pe Ionita de la Clejani Tatal sau a sunat la 112 sa ceara ajutor
Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță din Clejani. Tatăl său a sunat la 112 să ceară ajutor. sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fulgy pare că creează scandal după scandal. Acesta l-ar fi luat la bătaie pe propriul său tată, care a fost nevoit să cheme Poliția pentru a-l liniști pe tânăr.

Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță de la Clejani. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii

Fulgy, abia întors acasă de la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală, a creat un nou scandal, de această dată în sânul propriei familii.

ADVERTISEMENT

După ce data trecută, el a fost internat la această unitate medicală pentru că și-a atacat tatăl, iată că și de această dată el a făcut același lucru.

Fulgy ar fi devenit violent la adresa tatălui său, iar Ioniță de la Clejani a avut nevoie de intervenția oamenior legii pentru a putea scăpa de ieșirea nervoasă a lui Fulgy.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, Ioniță din Clejani ar fi refuzat să depună plângere împotriva propriului său fiu. Totuși, cercetările în acest caz continuă fiind săvârșită infracțiunea de violență în familie.

Ioniță de la Clejani, bătut de Fulgy

Acest incident a avut loc duminică, aproape de miezul nopții, în casa în care locuiesc Viorica și Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, au anunțat reprezentanții poliției.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit conflictul dintre Fulgy și Ioniță de la Clejani

Se pare că acest conflict a pornit la un restaurant din Dorobanți. Cei doi, tată și fiu, au ieșit în oraș, la masă. Atunci când Fulgy a început un live pe o rețea de socializare, Ioniță s-a arătat nemulțumit.

Acesta ar fi amenințat că dacă nu oprește înregistrarea, atunci va pleca de la masă, lucru care l-a enervat la culme pe Fulgy. Scandalul nu s-a oprit aici, iar lucrurile au devenit chiar mai grave.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani i-ar fi dat un pumn în față tatălui său, în propria casă, motiv pentru care acesta a solicitat salavatorii prin 112.

ADVERTISEMENT