Life

Fulgy, mesaj jignitor la adresa Antoniei. Fiul Clejanilor a umilit-o pe iubita lui Alex Velea

Fulgy a transmis un mesaj jignitor la adresa Antoniei, pe care a umilit-o în mediul online. Zilele trecute, fiul Clejanilor avea numai laude pentru celebrul cuplu.
05.06.2021 | 17:58
Fulgy mesaj jignitor la adresa Antoniei Fiul Clejanilor a umilito pe iubita lui Alex Velea
Fulgy, mesaj jignitor la adresa Antoniei. Fiul Clejanilor a umilit-o pe iubita lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fulgy a transmis un mesaj jignitor la adresa Antoniei, iubita lui Alex Velea. Fiul Clejanilor a umilit-o pe cântăreață în mediul online, spunând lucruri șocante la adresa ei.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani părea să aibă cu totul altă părere despre celebrul cuplu, în urmă cu câteva zile. Tânărul a spus că ar fi în stare să facă orice pentru ei.

ADVERTISEMENT

Fulgy, mesaj jignitor pentru Antonia. Fiul Clejanilor a umilit-o pe iubita lui Alex Velea

Fulgy a transmis un mesaj jignitor pentru Antonia, pe care a umilit-o pe InstaStory.

Tânărul de 23 de ani s-a legat de fostul soț al artistei, Vincenzo Castellano, deși cei doi sunt separați din 2012. De altfel, divorțul lor s-a pronunțat anul trecut, iar Antonia formează de mult timp un cuplu stabil cu Alex Velea.

Fiul Clejanilor a vorbit, cu un limbaj extrem de vulgar, despre mariajul Antoniei cu fostul soț italian, cu care are și o fiică. Mesajul a fost postat pe rețelele sociale și nu poate fi reprodus.

ADVERTISEMENT

Mesajul vine la doar câteva zile după ce a avut numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. Fulgy le-a luat apărarea celor doi îndrăgostiți și a rugat presa să nu-i implice în sandalul cu drogurile.

Weekend-ul trecut, Fulgy a fost prins drogat la volan. Artistul în vârstă de 23 de ani a decarat atunci că vine de la studioul lui Alex Velea, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane la un grătar.

ADVERTISEMENT

Băiatul Clejanilor a ținut să transmită un mesaj emoționant la adresa cuplului Antonia – Alex Velea, spunând că este în stare să meargă la închisoare pentru ei.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați, Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași.

ADVERTISEMENT

Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplu României de «așa da»”, a scris Fulgy pe contul său de Instagram.

Mesajul defăimător al lui Fulgy a șocat pe toată lumea, mai ales după ce tânărul a vorbit într-un mod foarte frumos despre cei doi artiști.

ADVERTISEMENT