Sport

Fuziune FC U Craiova – Universitatea Craiova? Adrian Mititelu Jr. a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Adrian Mititelu Jr. nu crede că FC U Craiova 1948 ar putea vreodată să fuzioneze cu Universitatea Craiova și să rămână o singură echipă în Casa Pariurilor Liga 1.
28.03.2022 | 15:14
Fuziune FC U Craiova  Universitatea Craiova Adrian Mititelu Jr a dat raspunsul fara sa stea pe ganduri
Adrian Mititelu a avut un mesaj dur la 10 ani de la înființarea Universității Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Orașul Craiova se află în mijlocul unui „război civil și fratricid” între cele două echipe, ambele revendicând trecutul glorios, iar posibilitatea ca cele două părți să îngroape securea este foarte mică.

Adrian Mititelu Jr. exclude orice împăcare între tatăl său și Mihai Rotaru: „Când faci rău unui om, nu poți să stai cu el la masă”

Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 nu crede că există cale de împăcare sau de colaborare între cele două părți: „Domnul Marius Tucă a vorbit cu tatăl meu în 2013 și i-a spus cumva să fie o singură echipă, cu acționariat 51 – 49 la sută, o fuziune…poate se referea la faptul de a exista un singur patron, ori Mititelu, ori Rotaru. Niciodată nu ar putea lucra împreună”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Mititelu Jr. a declarat că Mihai Rotaru a fost ajutat de statul român cu o sumă uriașă de bani, în timp ce familia sa așteaptă o decizie a instanței de 16 ani: „Când faci rău unui om, nu poți să stai cu el la masă. Mihai Rotaru a primit 100 de milioane de euro de la ANRP (n.red. – Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) și eu din 2006 primesc amânare de acolo.

Când primești atâția bani cadou e ușor să faci și fotbal, să blochezi afacerile altuia, e simplu. Deci ipoteza ca Mititelu și Rotaru să lucreze împreună…e ceva ce nu se va întâmpla niciodată.

ADVERTISEMENT

La Craiova nu e posibil așa ceva, oltenii sunt impulsivi. Nu există așa ceva, e imposibil, nici cu Mihai Rotaru, nici cu altcineva. Tatăl meu nu poate fi coordonat de nimeni”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Pro Sport.

Dumitru Dragomir a spus că Mihai Rotaru are o avere comparabilă cu cea a lui Gigi Becali

Fostul președinte al LPF a vorbit despre puterea financiară uriașă a lui Mihai Rotaru: „Are foarte multi bani și ăsta, Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova. Se apropie, din punct de vedere al finanțelor, chiar de Gigi Becali. A făcut ceva extrordinar la Craiova acolo

ADVERTISEMENT

Rotaru nu se compară cu Mititelu, are peste 300 de milioane. Mititelu a vândut un teren cu 30 de milioane. La nivel de Gigi Becali nu este însă nimeni, nici Ioan Niculae. Eu știu ce are Gigi Becali”, a mai spus Dragomir pentru sursa citată.

Adrian Mititelu Jr. l-a mai atacat și în trecut pe Mihai Rotaru: „Își supraestima despăgubirile prin dosare la ANRP”

Adrian Mititelu Jr. l-a mai acuzat pe Rotaru că a făcut avere de pe urma statului român: „Țin să îi reamintesc lui Rotaru ca aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

ADVERTISEMENT

7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând. Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație – Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru gsp.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT