Sport

Răzvan Burleanu, întâmpinat cu tort în cantonamentul FC U Craiova. Președintele FRF l-a sărbătorit în absență pe patronul Adrian Mititelu. Video

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost întâmpinat cu o felie de tort de FC U Craiova 1948, cu ocazia aniversării zilei de naștere a lui Adrian Mititelu.
16.03.2022 | 09:00
Razvan Burleanu intampinat cu tort in cantonamentul FC U Craiova Presedintele FRF la sarbatorit in absenta pe patronul Adrian Mititelu Video
Răzvan Burleanu primit cu brațele deschise de Adrian Mititelu Jr. la FC U Craiova 1948. sursă photo: Inquam Photo
ADVERTISEMENT

În vizita sa din Oltenia, Răzvan Burleanu a vizat și bazele de antrenament ale celor de la FC U Craiova 1948. Președintele FRF a fost primit cu brațele deschise de către conducerea clubului din Bănie, care a sărbătorit ziua de naștere a finanțatorului Adrian Mititelu.

Răzvan Burleanu primit cu brațele deschise la FC U Craiova 1948. Oltenii i-au oferit o felie de tort președintelui FRF

Trimis după gratii în toamna anului 2020, Adrian Mititelu a împlinit marți, 15 martie, 54 de ani. Rămas la conducerea clubului în urma arestării sale, Adrian Mititelu Jr. nu a vrut să facă uitată ziua de naștere a tatălui său și a realizat o mică masă festivă cu această ocazie, la care a participat și Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Prezent în Craiova pentru a verifica infrastructura sportului oltean, Răzvan Burleanu a vizitat mai multe locații din oraș. Una dintre ele este baza de antrenamente a lui FC U Craiova 1948, formație finanțată de Adrian Mititelu, nou-promovată în Casa Pariurilor Liga 1.

Răzvan Burleanu a fost însoțit de Adrian Mititelu Jr. în baza de antrenamente a oltenilor, care a fost inaugurată în 2021. Președintele Federației Române de Fotbal a fost întâmpinat cum se cuvine de membrii clubului, care se pregăteau să sărbătorească ziua de naștere a patronului Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. i-a prezentat împrejurimile clubului și l-a servit pe acesta cu o felie de tort (VEZI VIDEO AICI). Aflat în detenție, sărbătoritul zilei la FC U Craiova, Adrian Mititelu, a primit o permisie de 3 zile de la închisoare, însă acesta nu și-a putut prelungi șederea până la ziua aniversării sale.

Președintele Federației Române de Fotbal, uimit de condițiile găsite în Craiova: „Sunt foarte plăcut impresionat de ceea ce am reușit să văd astăzi”

Președintele FRF s-a arătat impresionat de condițiile pe care FC U Craiova 1948 le oferă jucătorilor săi. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa clubului, despre care spune că ar beneficia una dintre cele mai moderne baze de antrenament din România.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte plăcut impresionat de ce am reușit să văd astăzi, dar și de planurile pentru următoarele dezvoltări și mă refer la spațiul de cazare pentru jucători, ceea ce plasează această bază sportivă ca una dintre cele mai moderne baze pe care le-am văzut la nivel național”. a declarat Răzvan Burleanu.

Burleanu a dat ca și exemplu infrastructura clubului patronat de Adrian Mititelu pentru echipele din Liga 1 și cluburile care vor să promoveze. Pentru FC U Craiova 1948 este primul sezon în Casa Pariurilor Liga 1, iar momentan se află deasupra locurilor de baraj, pe șase, cu 18 puncte.

ADVERTISEMENT

Cred că aceasta ar fi o stare de normalitate. Cluburile cel puțin de Liga 1 și cluburile de Liga a 2-a, care își doresc să promoveze la nivelul Ligii 1 să beneficieze de o asemenea infrastructură sportivă”. a adăugat Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT