Life

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, imagine de colecție. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au publicat o imagine de ”colecție”. Cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca oricând împreună.
21.05.2023 | 10:32
Gabi Badalau si Bianca Dragusanu imagine de colectie Cum sau afisat cei doi indragostiti
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, imagine de colecție. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt împreună de ceva timp. Deși au avut o relație destul de tumultoasă, iată că în final lucrurile s-au aranjat pentru cei doi. Drept dovadă, ambii parteneri arată cât se poate de fericiți.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, mai fericiți ca oricând

Se poate spune că a fost o adevărată provocare pentru cei doi să fie împreună. Gabi Bădălău a fost nevoit să divorțeze de soția sa, Claudia Pătrășcanu, iar procesul nu a fost unul deloc ușor. De asemenea și Bianca Drăgușanu a avut câteva altercații nu tocmai plăcute cu aceasta.

ADVERTISEMENT

În final însă, afaceristul a divorțat, iar cea mai mare parte din timp și-o petrece alături de iubita sa. Cei doi se înțeleg de minune, călătoresc, participă la numeroase evenimente împreună și nu le pasă deloc de ce spune gura lumii.

Iar asta putem vedea în cea mai recentă imagine postată de Gabi Bădălau pe contul personal de socializare. Acesta pare extrem de fericit și o ține în brațe pe vedetă, semn că lucrurile merg bine între ei. La rândul ei, Bianca a distribuit și ea fotografia pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, imagine de colecție. Sursă foto: Instagram
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, imagine de colecție. Sursă foto: Instagram

Să nu uităm că și Gabi Bădălău a început să fie din ce în ce mai activ pe internet. Dacă până acum, acesta era destul de discret cu viața personală, acum postează constant imagini din vacanța, dar și alte fotografii alături de iubita sa.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Amintim faptul că în urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a simțit nevoia de o schimbare. Vedeta a optat pentru o intervenție estetică nouă, astfel încât să aibă chipul simetric. Este vorba despre injectarea cu baby botox în obraji, care s-a dovedit un real succes.

ADVERTISEMENT

Cu o astfel de intervenție, vedeta reușește să reducă ridurile semnificativ și să țină procesul de îmbătrânire sub control. Acesta este și motivul pentru care Bianca arată impecabil în fiecare apariție a ei.

Conform postării sale, soluția respectivă a fost injectată într-o cantitate mică, mai exact 0,3-0,5 ml. Iar procedura poate fi repetată la jumătate de an, sau chiar un an, însă iubita lui Gabi Bădălău nu se plânge deloc de alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

„Începem cu baby botox, e o injectare foarte superficială și o cantitate extrem de mică de toxină botulinică. Nu se injectează la nivelul frunții sau la nivelul ochilor, este o injectare diferită. Se relaxează, înțepătura este superficială, și în seringă este foarte puțină toxină. Vom avea doar două pișcături”, a spus medicul estetician la care a fost vedeta pentru intervenție.

ADVERTISEMENT