Sport

Gabi Balint a răbufnit când a auzit de FCSB: „M-am săturat! Joacă după reguli inventate”

Gabi Balint s-a supărat când a fost întrebat despre tactica FCSB-ului și noul antrenor al „roș-albaștrilor”.
24.05.2021 | 21:18
Gabi Balint a rabufnit cand a auzit de FCSB Mam saturat Joaca dupa reguli inventate
ADVERTISEMENT

Gabi Balint nu consideră că Dinu Todoran va schimba ceva la FCSB, acesta fiind pus să antreneze echipa la fel cum au fost puși și ceilalți predecesori ai săi.

Analistul TV este de părere că tactica FCSB-ului nu este una normală, ci făcută doar la comanda patronului, despre care spune că nu mai vine la meciuri, pentru a sta acasă și a direcționa echipa din fața televizorului.

ADVERTISEMENT

Răbufnirea lui Gabi Balint la adresa FCSB-ului

Gabi Balint nu mai vrea să comenteze mult situația de la FCSB, analistul TV fiind indignat de tactic „roș-albaștrilor”, inclusiv de numirea noului antrenor, și anume Dinu Todoran:

„M-am săturat! Crezi că se va întâmpla vreo schimbare? Va fi cum a fost și cu ceilalți. Eu nu mă mai aștept la nimic de la nimeni.

ADVERTISEMENT

Sincer, nu aș mai vrea să comentez absolut nimic despre FCSB, dar o fac pentru că respect emisiunea, respect televiziunea. M-am săturat, e ceva separat de ceea ce înseamnă fotbal, performanță.

Joacă după niște reguli care nu sunt fotbalistice. Sunt niște reguli noi, inventate de ei acolo, care nu au legătură cu nimic din ce știam până acum”.

ADVERTISEMENT

„Patronul dirijează totul ca un păpușar!”

Gabi Balint a vorbit și despre implicarea lui Gigi Becali în stabilirea echipei și a schimbărilor, comparându-l cu un păpușar, al căror marionete sunt antrenorii echipei.

„Nu sunt normale în fotbal, ceea ce se întâmplă e ceva ce nu se poate. Nu cred că există patron care să nu mai meargă la meciuri ca să stea acasă și de acolo să dirijeze totul, ca un păpușar, care face schițe: ăla intră, ăla iese.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există în lumea asta, la ora actuală”, a mai spus Gabi Balint la TV DigiSport.

Totodată, Gabi Balint a vorbit și despre posibila venire a lui Adrian Mutu pe banca tehnică a lui FC U Craiova 1948: „Nu știu ce să spun despre Mutu, echipa națională e diferită față de echipele de club.

Are atitudine, poate să aibă un viitor bun. E potrivit pentru orice echipă din Liga 1, are un nume important, dar încă trebuie să demonstreze”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,93 este cota pentru „CFR Cluj câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: