Sport

Gabi Balint, strigăt de disperare: ”De ce să atragi atâta ură la Steaua, echipa mea de suflet?”

Un fervent susținător al CSA Steaua, Gabi Balint este total nemulțumit de strategia pe care o aplică gruparea Armatei în Liga 2 Casa Pariurilor.
22.09.2023 | 07:14
Gabi Balint strigat de disperare De ce sa atragi atata ura la Steaua echipa mea de suflet
Un fervent susținător al CSA Steaua, Gabi Balint este total nemulțumit de strategia pe care o aplică gruparea Armatei în Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Team-managerul Andrei Cian a fost pus la zid de suporterii ”roș-albaștrilor” după ce oficialul CSA a spus că nu se pune problema că ”militarii” să dețină controlul într-o asociere cu mai mulți privați.

Cum ar trebui să arate strategia CSA Steaua în viziunea lui Gabi Balint

Comentând situația delicată prin care trece CSA Steaua, care nu are drept de promovare, fostul mare internațional Gabi Balint s-a arătat dezamăgit de strategia aplicată la clubul Armatei. El ar vrea să fie promovați mai mulți tineri.

ADVERTISEMENT

”Echipa mea de suflet, Steaua, asta ar trebui să facă. De ce iau jucători de 30 și ceva de ani? De ce ai ca obiectiv calificarea în play-off, când tu nu poți promova? De ce să ai prime pentru asta? Ca să atragi atâta ură ca până acum?

De ce nu îi promovezi pe cei tineri? Le dai 1.500 de euro lunar și nu va mai zice lumea nimic. Ar zice: ‘OK, bani publici, dar uite ce tineri cresc acolo’. Sunt sigur că ar fi lume mai multă la stadion.

ADVERTISEMENT

Nu poți promova, nicio problemă, chit că te duci în Liga 3. Dar crește tinerii, vinde-i, adu bani la club! Bagă banii în academie, ești în București, ai nume, vin copiii la tine, condițiile sunt foarte bune. Noi trebuie să dăm restart în fotbalul românesc și trebuie să facem cât mai multe academii”, a declarat Balint, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

CSA Steaua, luptă în instanță cu FCSB pentru palmares

Judecătorii de la Curtea de Apel au respins cererea celor de la FCSB de a aduce probe noi la dosar, iar decizia pare să se îndrepte către un verdict favorabil pentru CSA Steaua. Un nou termen în acest dosar a fost dat pentru 2 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

Avocatul Virgil Boglea a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că instanţa nu a vrut să asculte niciun argument al celor de la FCSB şi sunt mari şanse ca decizia să fie în favoarea clubului Armatei.

FCSB şi CSA Steaua continuă lupta pentru palmares după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis cazul spre rejudecare la Curtea de Apel. Motivul pentru care acest proces a fost întors este faptul că nu s-a dat o decizie privind cererea conexă a celor de la FCSB privind recunoaşterea palmaresului din perioada 2003-2017.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anula marca „Steaua” aparținând lui Gigi Becali. Avea să fie începutul acestui conflict pentru palmares care durează deja de aproape 9 ani.

ADVERTISEMENT