Fotbal intern

Gabi Tamaș, dezvăluire surprinzătoare despre prima echipă simpatizată: ”Țineam cu Steaua de mic”. Cum a ajuns la Dinamo

25.02.2020 | 11:35
Gabi Tamaș, dezvăluire surprinzătoare despre prima echipă simpatizată: ”Țineam cu Steaua de mic”. Cum a ajuns la Dinamo
Gabi Tamaș, dezvăluire surprinzătoare despre prima echipă simpatizată: ”Țineam cu Steaua de mic”. Cum a ajuns la Dinamo. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș, fundașul celor de la Astra Giurgiu, echipă calificată în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, a evoluat în carieră la cele mai importante nume din fotbalul intern, Dinamo și FCSB, fosta Steaua. La ani buni de la aventurile pentru cele două echipe, Tamaș a dezvăluit care a fost echipa sa de suflet în copilărie.

Gabi Tamaș dezvăluie care a fost prima echipă simpatizată: ”Țineam cu Steaua de mic”. Cum a ajuns la Dinamo

De-a lungul carierei sale, Gabi Tamaș (36 de ani) a câștigat trofee atât cu Dinamo, cât și cu FCSB (în ambele ”ere”, Steaua și FCSB).

Actualul apărător al celor de la Astra Giurgiu a dezvăluit că, atunci când era copil, echipa sa de suflet era Steaua.

ADVERTISEMENT

Tamaș mai spune, pentru Prosport, că tatăl său, angajat în minister la acea vreme, a jucat un rol important în transferul său la rivala Stelei, Dinamo.

”Tata, fiind în Minister, ținea cu Dinamo, trebuia contrariul lui în casă. Eu cu fratele meu țineam cu Steaua de mici. Au vrut o dată să mă ia, când era Olăroiu. Atunci era și FC Național interesată de mine.

ADVERTISEMENT

Apoi s-au interesat de mine Tractorul și Dinamo. Mă dusesem cu tata, eram în mașină, el insista să merg la Dinamo. Am luat ziarul și am văzut că a semnat Gică Popescu.

Atunci i-am zis lui tata că n-am loc să joc acolo și ne-am întors. Apoi cei de la Dinamo au insistat și m-am dus acolo și m-am atașat de acest club

ADVERTISEMENT

Succesele Stelei, factorul decisiv în afinitatea lui Tamaș pentru roș-albaștri

Gabi Tamaș mai spune că nu era un fan înfocat al celor de la Steaua, simpatizând cu ei prin prisma rezultatelor importante obținute de ”militari”.

”Nu te gândi că eram fanatic cu Steaua, țineam cu ei că la momentul respectiv aveau succese. Mă mândresc că am jucat la cele mai bune echipe din România”, a mai declarat Gabi Tamaș pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Tamaș, conform Transfermarkt
  • 18 meciuri a jucat Tamaș pentru Astra în acest sezon (campionat + cupă)
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri