Sport

Gabi Tamaș, din iarnă la FC U Craiova 1948?! De ce ar pleca veteranul de la FC Voluntari. Exclusiv

FANATIK a aflat că Gabi Tamaș ar putea fi prima mutare în iarnă a lui FC U Craiova 1948. Sunt șanse ca veteranul de 38 de ani să o părăsească pe FC Voluntari, unde a fost și președinte pentru câteva săptămâni.
03.12.2021 | 16:44
Gabi Tamas din iarna la FC U Craiova 1948 De ce ar pleca veteranul de la FC Voluntari Exclusiv
Gabi Tamaș va juca din iarnă la FC U Craiova 1948, unde a mai fost dorit de Adrian Mititelu în 2005. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Junior și veteranul celor de la FC Voluntari, Gabi Tamaș, au petrecut împreună înainte de meciul direct de pe 5 decembrie din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1.

FANATIK a aflat în exclusivitate că această întâlnire nu a fost deloc întâmplătoare, iar veteranul ilfovenilor ar putea ajunge la Craiova din iarnă.

ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș, la șpriț cu Adrian Mititelu Jr. într-un local din București înainte de FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Din informațiile FANATIK, fundașul central al echipei lui Liviu Ciobotariu ar putea juca din iarnă la FC U Craiova 1948. Întâlnirea cu fiul lui Adrian Mititelu nu a fost deloc una întâmplătoare, mai ales că Tamaș este dorit mult la echipă de Mititelu senior. Și nu de ieri, de azi.

FANATIK a aflat că la FC Voluntari sunt întârzieri cu salariile, lucru care-i creează un disconfort unui fotbalist de calibrul lui Gabi Tamaș, aflat pe final de carieră și care are nevoie de stabilitate.

ADVERTISEMENT

Din aceleași motive Tamaș a plecat și de la Astra Giurgiu în vara lui 2020. Tamaș a venit la Voluntari pe 6 februarie 2021 și este evaluat conform transfermarkt la 200.000 de euro.

Adrian Mititelu l-a mai dorit pe Tamaș la Craiova și în 2002. Atunci a negociat cu Paul Enache la Brașov, dar Gabi a ales Dinamo!

Gabi Tamaș a mai fost aproape să ajungă la Craiova lui Mititelu în 2002, când juca la FC Brașov, însă în cele din urmă jucătorul a ales să meargă la Dinamo. Atunci Adrian Mititelu, care era președinte la clubul deținut de Dinel Staicu, a negociat cu Paul Enache la Brașov, dar Tamaș i-a ales în cele din urmă pe „câini”.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș le-a povestit apropiaților că întâlnirea cu Adrian Mititelu a fost o ieșire amicală. „Suntem prieteni de mult timp!”.

Gabi Tamaș a împlinit pe 9 noiembrie 38 de ani, însă stoperul pare că nu are de gând să renunțe prea ușor la cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Adrian Mititelu Jr. și Gabi Tamaș

Adrian Mititelu Jr. și Gabi Tamaș s-au întâlnit alături de alți prieteni la un local de fițe din București cu patru zile înainte de meciul direct dintre cele două echipe.

Vreme de patru ore cei doi au consumat mai multe sticle de vin, iar pe finalul petrecerii, fiul lui Adrian Mititelu a renunțat la pahar și a băut direct din sticlă.

Adrian Mititelu Jr. este suspendat și nu va putea să se întâlnească cu prietenul său, Gabi Tamaș la meciul de duminică, 5 decembrie, ora 16:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1.

„Vreau să mă las de fotbal la 48 de ani! Am văzut că e unul în China sau în Japonia care joacă, mi se pare, la 54! Cât mă mai țin picioarele. Dacă nu, ridic mâna și zic atât a fost. Poate voi fi convocat dacă ne calificăm și voi juca bine la echipa de club. Dacă nu, văd Mondialul de la hotelul unde mă voi duce în vacanță” – Gabi Tamaș, la emisiunea „Fiță cu Adiță”.

  • 200.000 de euro e cota fundașului central conform transfermarkt
  • 10 luni are stoperul de când a semnat cu FC Voluntari
ADVERTISEMENT