Sport

Gabi Tamaș, glume despre FC Voluntari – FCSB: „Avem primă, vine cu valiza”. Video

FC Voluntari primește replica celor de la FCSB într-un meci care începe la ora 21.30 și este considerat, cel puțin avâțnd în vedere locurile pe care le ocupă în clasament cele douăp formații, cea mai interesantă confruntare a ultimei etape a turului.
07.11.2021 | 12:36
Gabi Tamas glume despre FC Voluntari  FCSB Avem prima vine cu valiza Video
Tamaș tratează toate meciurile la fel
ADVERTISEMENT

FCSB are în spate o serie de șapte victorii la rând, inclusiv cea din restanța jucată joi, în deplasare, cu Farul, în timp ce FC Voluntari nu a mai câștigat din etapa a 12-a, când s-a impus pe teren lui Sepsi cu scorul de 2-1.

FCSB vine la Voluntari după o serie se șapte victorii la rând

Cele două echipe trebuia să se întâlnească și în optimile de finală ale Cupei României, dar meciul a fost câștigat cu 3-0 la „masa verde” de gruparea ilfoveană, deoarece adversara nu avea în lot numărul minim de jucători pentru o partidă, 13, având doar 12, dintre care doi portari.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă un joc greu, împotriva unei echipe care a adunat șapte victorii consecutive. O echipă cu jucători care au calitate foarte bună și vin cu oralul bună după victoria cu Farul din deplasare.

Pentru FC Voluntari ar fi o premieră clasarea între primele 6 la finalul turului

De partea noastră, în ultimele două jocuri, chiar dacă din punctul meu de vedere am avut o prestație bună, nu am reușit să luăm niciun punct. Este ultima etapă din prima parte a campionatului, se închide turul”, a declarat antrenorul gazdelor, Liviu Ciobotariu, la conferința de presă de dinaintea meciului.

ADVERTISEMENT

Ne dorim foarte mult să rămânem pe o poziție care să ne dea satisfacție. Asta înseamnă că, în cazul în care vom reuși să câștigăm acest joc vom termina în primele 6 și ar fi o premieră pentru FC Voluntari. Nu știu dacă s-a mai întâmplat acest lucru.

Liviu Ciobotariu este mulțumit de prestații, dar vrea și puncte

Și eu, personal, mi-aș dori un rezultat pozitiv. Dacă ne gândim la jocurile pe care le-am disputat până acum, au fost prestații bune, însă, din păcate, în ultimele două partide nu am luat niciun punct, așa că de această dată va trebui să facem un joc foarte bun”, a mai spus Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Pe mine ce mă bucură este că echipa practică un fotbal bun. Și asta nu o spun doar eu, ci și cei care ne-au apreciat prestațiile pe care le-am avut de-a lungul timpului. Asta nu poate decât să mă bucure.

Liviu Ciobotariu simte răsuflarea echipelor care vor pe loc de play-off

Faptul că suntem pe locul 5 este rodul muncii noastre, al jucătorilor la antrenament și tot ceea ce pregătim înaintea fiecărui joc. De asta vă spuneam că îmi doresc foarte mult un rezultat pozitiv, pentru că se încheie prima parte a campionatului și mi-aș dori să fim în primele 6.

ADVERTISEMENT

Avem în spatele nostru 4-5 echipe care sunt la distanță mică de noi și dacă nu câștigăm este posibil să terminăm mai jos. Dar mulțumirea mea este că echipa arată bine și joacă un fotbal bun”, a încheiat el.

Gabi Tamaș vrea să câștige toate meciurile: „De asta am și rămas aici”

La rândul lui, Gabi Tamaș (37 de ani), fostul președinte și căpitan al celor de la Voluntari, a explicat că el și colegii lui tratează toate meciurile la fel. „Nu ne gândim că adversara este pe primul loc sau pe ultimul loc. Noi trebuie să facem tot posibilul să câștigăm, iar dacă nu se poate mergem mai departe.

‘Mamă, joc cu FCSB, nu mai pot să trec strada’. Sau cu Dinamo și CFR. Eu nu pot să tratez un meci diferit. Dacă vreau să câștig, trebuie să le tratez la fel.

Ca să fiu sincer, eu mă gândeam că vom fi așa de sus în clasament, pentru că nu îmi place să pierd. De asta am și rămas aici”, a spus Gabi Tamaș.

Întrebat dacă el și colegii lui au promisă vreo primă specială pentru această confruntare, Tamaș a declarat în stilu-i caracteristic: „Da, avem, vine cu valiza!”.

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 4,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT