Sport

Gabi Torje schimbă jobul după aventura în Liga 2 Casa Pariurilor: ”Mă voi înscrie la școală”

Gabi Torje, în prezent la Chiajna, în Liga 2 Casa Pariurilor, se pregătește de următoarea etapă din viața sa.
07.10.2023 | 08:30
Gabi Torje schimba jobul dupa aventura in Liga 2 Casa Pariurilor Ma voi inscrie la scoala
Gabi Torje vrea să se apuce de antrenorat. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabriel Torje a ajuns la Concordia Chiajna în această vară. Fotbalistul de 33 de ani a ales ce va face în continuare cu cariera sa, după aventura din Liga 2 Casa Pariurilor.

Gabi Torje vrea să fie pregătit pentru meseria de antrenor

Fotbalistul, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Dinamo, a semnat cu Concordia Chiajna în această vară, după despărțirea de turcii de la Genclerbirligi. Fotbalistul legitimat cândva la echipe precum Udinese, Granada ori Espanyol vrea să devină antrenor.

ADVERTISEMENT

Acesta a anunțat că se va înscrie la școala de antrenori, dar nu este convins dacă vrea să facă asta. În orice caz, vrea să fie sigur că are toate diplomele necesare pentru a se apuca de treabă, dacă va simți asta.

El spune că, dacă își va da seama că nu este făcut pentru meseria de antrenor, va face un pas în spate și va da șansa altor antrenori.

ADVERTISEMENT

Mă voi înscrie la școala de antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist și nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, a spus Gabriel Torje pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Torje se va putea inspira de la antrenorii care l-au folosit cel mai des. A jucat cele mai multe meciuri alături de Mircea Rednic, 43, marcând șase goluri sub comanda lui. Ioan Andone, 37 de meciuri Cornel Țălnar, 34 de meciuri și Aykut Kocaman, 27 de meciuri sunt ceilalți antrenori alături de care a adunat multe meciuri.

Gabi Torje a apucat deja să debuteze la Concordia Chiajna, jucând 67 de minute în victioria cu Slatina. A mai jucat în România la Poli Timișoara, Dinamo, și Farul.

ADVERTISEMENT

În afară a jucat în Italia, la Udinese, în Spania, la Granada și Espanyol, în Turcia, la Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor și Genclerbirligi, dar și în Rusia, la Terek Grozny. În total, a adunat 14 cluburi în cariera sa.

La echipa națională, acesta a convocat în 57 de meciuri, marcând de 12 ori. Prima selecție a avut loc în carieră, într-o remiză cu Albania în preliminariile EURO 2012, iar ultima în 2017, într-o înfrângere cu Țările de Jos, 3-0 într-un amical.

ADVERTISEMENT