Sport
notix pixel id

Gabriel Torje, resemnat după Voluntari – Dinamo 2-1: “Suntem sub nivelul mării din punct de vedere psihic”

Gabi Torje a avut un discurs surprinzător la capătul unui nou meci pierdut de Dinamo împotriva celor de la FC Voluntari, scor 2-1, iar „câinii” rămân fără victorie din luna august.
22.11.2021 | 23:13
Gabriel Torje, resemnat după Voluntari - Dinamo 2-1:
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 2-1 meciul cu FC Voluntari și rămâne fără niciun punct în deplasare în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Petar Gluhakovic, fundașul dreapta al lui Dinamo, a debutat în tricoul „câinilor” însă a greșit la ambele goluri marcate de echipa lui Liviu Ciobotariu.

Deian Sorescu promite că Dinamo se va descătușa la prima victorie: „De asta avem nevoie!”

„Ce aș putea gândi dupa o înfrângere? Am început destul de bine, dar cei de la Voluntari au fost mai buni azi. E greu când nu ne regăsim dar nu avem nicio scuză. Trebuie să o scoatem la capăt și să ne strângem.

ADVERTISEMENT

Ne vom îmbunătăți la antrenament dar cred că avem nevoie de o primă victorie și ne vom deschide așa. Avem oameni care analizează ce nu funcționează. Încercăm să facem cât mai bine lucrurile și stau din ce în ce mai bine.

Oriunde voi juca voi da 100%. Asta o să fac și asta îmi doresc. Îmi găsesc greu cuvinte, chiar nu știu ce să spun”, a spus marcatorul „câinilor” în meciul cu Voluntari.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje vorbește despre un blocaj total: „Cel mai greu de lucrat e psihicul!”

Gabi Torje a declarat la finalul meciului cu FC Voluntari că în teren jucătorii lui Dinamo s-au temut că ar putea primi gol, iar greșeala debutantului Petar Gluhakovic s-a dovedit a fi decisivă pentru pierderea partidei: „E greu să vorbim. O aniversare nefericită profesional. Am început prost meciul dar am reușit să marcăm.

Jocul ducea spre un egal. Era un punct în deplasare. Vine o greșeală personală care face ca totul să se distrugă. Fizic suntem bine, avem jucători de valoare, însă cel mai greu de lucrat e psihicul pe care nu îl poți câștiga decât prin victorii.

ADVERTISEMENT

Mie la mie ăsta este blocajul nostru! Parcă ne era teamă să luăm golul doi pentru că știam că nu avem puterea să revenim. Era clar dacă marcau vom cădea. 

Fotbalul este dificil pentru că depinzi de grup, staff, conducere. Trebuie să formăm un grup puternic și să scoatem Dinamo din această situație. Mai sunt meciuri și eu sper să reușim să adunăm cât mai multe puncte și să ne facem o misiune mai ușoară în playout pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Avem o echipă care nu cred că merită să se zbată la retrogradare. O echipă iubită de foarte multă lume, cu jucători care își doresc foarte mult, dar cu jucători care sunt din punct de vedere psihic sub nivelul mării”, a fost discursul lui Gabi Torje.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik