Sport

Gabriel Tamaș a primit o propunere inedită de a purta din nou tricoul naționalei!

Gabriel Tamaș va juca din nou în tricoul naționalei, dar nu sub comanda lui Edward Iordănescu, chiar după retragerea sa din fotbal, după o carieră impresionantă de fotbalist.
23.04.2024 | 12:23
Gabriel Tamas a primit o propunere inedita de a purta din nou tricoul nationalei
Gabriel Tamaș, din nou sub "tricolor" / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș a primit o propunere inedită de a se reîntoarce sub „tricolor“, dar nu sub comanda lui Edward Iordănescu. Aflat la retragerea sa din carieră de fotbalist, acesta nu duce lipsă de oferte privind calitățile sale pe teren.

Gabriel Tamaș, din nou pe teren sub “tricolor”

Fostul fundaș s-a retras la mijlocul lunii martie și a acceptat o propunere în postură de conducere. Tamaș este acum managerul sportiv al ilfovenilor de la Concordia Chiajna, unde a și activat ultima oară.

ADVERTISEMENT

O propunere inedită a sosit pe numele lui Tamaș, chiar de la echipa națională a Artiștilor. Selecționata artiștilor va juca la Campionatul Mondial, care va avea loc în acest an, iar fostul fundaș a fost convocat.

Daniel Chiriță este antrenorul echipei naționale a Artiștilor și a declarat că l-a convocat pe Gabriel Tamaș. Totul este posibil prin prisma unei reglementări care le permite artiștilor să convoace trei foști fotbaliști profesioniști. Alături de acesta, și Gigel Bucur a primit „telegrama“ de convocare.

ADVERTISEMENT

”Le-am trimis telegrame de convocare lui Gabriel Tamaș și Gigel Bucur. Avem dreptul să alegem trei foști fotbaliști care pot aduce plusul de care avem nevoie, iar Tamaș și Bucur pot plusa din acest punct de vedere”, a declarat Daniel Chiriță, conform Liga ReușitA.

Naționala Artiștilor este în plină pregătire pentru turneul final și a disputat un meci pe stadionul “Arcul de Triumf” din capitală. Românii au jucat împotriva naționalei omonime a Turciei, meci pe care l-au pierdut, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș, star la minifotbal

Victory Cup, un celebru turneu din București unde mulți foști fotbaliști își arată încă competențele, este locul unde Gabriel Tamaș încă joacă. Fostul fundaș joacă pentru formația de minifotbal Air Claim Team.

”Gabi Tamaș a debutat la Victory Cup! Un fotbalist cu o carieră impresionantă, cu meciuri în grupele Champions League & Europa League, și în cele mai importante campionate din lume: Premier League, Ligue 1 sau La Liga.

ADVERTISEMENT

Fundașul a participat cu naționala României la EURO 2008 și are o vitrină plină cu trofee: Campion al României cu FCSB, 3x Cupa României, 2x Cupa Ligii României, 1x Superliga României, 1x Cupa în Israel & 1x Supercupa în Israel. Tamaș este jucătorul celor de la Air Claim Team. Bine ai venit, Gabi”, au spus reprezentanții Victory Cup.

ADVERTISEMENT