Sport

Gabi Tamaș, revenire spectaculoasă! A semnat cu unul din cluburile la care a evoluat în trecut: „Caut un proiect serios”

Gabi Tamaș s-a întors în fotbal! Fostul internațional a semnat cu una dintre numeroasele echipe pentru care a evoluat de-a lungul carierei
13.03.2024 | 15:25
Gabi Tamas revenire spectaculoasa A semnat cu unul din cluburile la care a evoluat in trecut Caut un proiect serios
Gabi Tamaș, revenire spectaculoasă! A semnat cu unul din cluburile la care a evoluat în trecut. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș revine spectaculos în fotbal. Fostul fundaș central este noul director sportiv al celor de la Concordia Chiajna, acolo unde va face pereche cu Ilie Poenaru, noul antrenor principal al „vulturilor”.

Gabi Tamaș s-a întors în fotbal! Cu cine a semnat fostul mare internațional: „Este un club stabil”

Mutarea a fost anunțată de prosport.ro, iar alături de cei doi la gruparea ilfoveană va veni și Marin Dună. Cum Ilie Poenaru n-are licență Pro, Dună va îndeplini rolul de antrenor principal.

ADVERTISEMENT

„Pentru experiența lor i-am adus. Obiectivul rămâne promovarea și cred că amândoi ne vor ajuta”, a declarat Cristi Tănase, președintele Concordiei, pentru ProSport.

Și Gabi Tamaș e proces să își ia licența, dar pe cea de director sportiv. Fostul mare fundaș urmează cursurile de la Federația Română de Fotbal. Alături de Tamaș, la cursul de director sportiv mai sunt înscriși și alți foști internaționali precum Viorel Moldovan, Daniel Niculae, Claudiu Keșeru sau Cosmin Moți.

ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna este ultima echipă pentru care a evoluat Gabriel Tamaș, care a agățat ghetele în cui în toamna lui 2023. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate motivul real pentru care Tamaș n-a vrut să mai joace fotbal.

„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special) și respect foarte mult acel club. A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna”, a declarat Gabi Tamaș, conform gsp.ro.

Tamaș și Poenaru debutează sâmbătă la Chiajna

Cu Gabi Tamaș și Ilie Poenaru la timonă, Concordia Chiajna are ca obiectiv promovarea în Liga 1, acolo unde „vulturii verzi” au fost în urmă cu șase ani. Primul meci al Concordiei cu noua conducere este sâmbătă, 16 martie, de la ora 14:00, pe terenul Unirii Dej.

ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna a început sezonul cu Erik Lincar pe bancă, dar fostul jucător al Stelei s-a despărțit de ilfoveni în urmă cu o săptămână. Plecarea lui Lincar de la Chiajna s-a produs în amiabile, chiar dacă echipa nu mai are nicio șansă în îndeplinirea obiectivului. În prezent, Concordia Chiajna se află pe locul 14 în eșalonul secund, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT