Life

Gabriela Cristea „a fugit” de acasă. Anunțul surprinzător făcut de vedetă: „În curând o să putem să deconspirăm”

Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost la munte, dar nu soțul a fost cel care a însoțit-o. Cine i-a fost, de fapt, alături.
07.02.2024 | 18:28
Gabriela Cristea a fugit de acasa Anuntul surprinzator facut de vedeta In curand o sa putem sa deconspiram
Gabriela Cristea a plecat la munte fără soț. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dat o fugă la munte zilele acestea, dar nu a fost însoțită nici de Tavi Clonda și nici de fiice lor, Iris și Victoria. Totuși, prezentatoarea a dezvăluit că are companie. Iată cine i-a fost alături!

Cu cine a plecat Gabriela Cristea la munte

Pe rețelele sociale, Gabriela Cristea ține zilnic legătura cu oamenii care o îndrăgesc. Pe Facebook și Instagram, îndrăgita vedetă prezintă noutățile din viața ei, oferă sfaturi sau împărtășește rețete culinare. 

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, prezentatoarea a publicat în mediul online un videoclip de la munte, iar fanii au fost surprinși să afle că nu a fost însoțită de soțul său, Tavi Clonda, și nici de cele două fetițe pe care le au împreună.

De fapt, Gabriela Cristea nu a mers doar la distracție, ci și la muncă. Recent, ea a anunțat că face parte dintr-un nou proiect. Și, deși deocamdată nu poate oferi mai multe detalii, nu s-a abținut să spună că este cu echipa la Bușteni.

ADVERTISEMENT

V-am zis că astăzi am treabă și este ora mesei, mergem să mâncăm, suntem cu toată echipa, toată echipa, dar nu pot să vă spun încă despre ce echipă e vorba.(…) Unde suntem? La Bușteni. De ce suntem la Bușteni? Pentru că am vrut așa o fărâmă de bucurie, pe care vrem să v-o oferim și vouă mai devreme sau mai târziu.

În curând o să putem să deconspirăm lucrurile pe care le creăm cu atâta dragoste și cu pasiune pentru voi și sunt sigură că o să vă placă” , a declarat Gabriela Cristea. În plus, și în descrierea videoclipului și-a exprimat fericirea adusă de noul proiect.

ADVERTISEMENT

„Vă las în video o fărâmă dulce din bucuria mea pentru un nou început. Încă nu pot să vă povestesc ce și cum, dar nu m-am putut abține să nu împărtășesc un strop cu voi”, a scris soția lui Tavi Clonda pe Facebook.

Nu lasă averea fetelor

De curând, Gabriela Cristea a mai făcut un anunț surprinzător. Vedeta de televiziune, contrar așteptărilor, a explicat că nu își dorește să lase averea fetițelor sale și că își dorește ca ele să învețe singure să se descurce în viață.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare normal ca cei care vine după noi, copiii, să-și muncească propriii bani, nu să-i moștenească. Și la mine a fost la fel. Dacă acum aș întoarce buzunarele, probabil că ele ar fi goale. Dar, în același timp, buzunarele sufletului meu sunt pline de satisfacții.

Pentru că am fost în vacanță cu soțul meu sau am fost în vacanță cu copiii și ne-am creat amintiri fabuloase, pe care să le păstrăm multă vreme în sufletul nostru și care cred că sunt mai importante decât banii de la saltea”, a afirmat Gabriela Cristea, conform viva.ro. 

ADVERTISEMENT