Life

Gabriela Cristea a rezolvat o problemă de sănătate mai veche: ”Noul meu accesoriu”

03.02.2021 | 09:22
Gabriela Cristea a rezolvat o problema de sanatate mai veche Noul meu accesoriu
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a rezolvat zilele trecute o problemă de sănătate care îi dădea mari dureri de cap de ceva vreme. Cu această ocazie frumoasa brunetă are un nou look și un accesoriu pe care-l va purta mereu. 

Prezentatoarea de la Antena Stars nu a mai stat pe gânduri și a mers la medicul oftalmolog pentru a-și lua ochelari de vedere, după ce ajunsese să-i ceară partenerului de viață, artistul Tavi Clonda, să-i citească burtierele de la televizor.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a achiziționat două perechi de ochelari, una de distanță și alta pentru citit, dovadă chiar imaginile postate re rețelele de socializare. Gabriela Cristea arată complet diferit cu ochelari de vedere, modelul fiind ușor confundat cu unul pentru soare.

Gabriela Cristea poartă ochelari. Care e motivul pentru care a ajuns la acest accesoriu

„Am rezolvat problema ochelarilor. Acum mi-au venit. Nu știu cum este la voi, dar la noi am rezolvat problema cititului la televizor.

ADVERTISEMENT

Ajunsesem cum sunt copiii care nu știu să citească, să îl rog pe Tavi să îmi citească titrarea sau să-l întreb ce scrie pe burtiere. Acum nu mai este cazul”, a povestit Gabriela Cristea într-un filmuleț de pe InstaStory.

Gabriela Cristea, cu ochelari de vedere și de soare
Gabriela Cristea, cu ochelari de vedere (stânga) și de soare (dreapta). Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Noul meu accesoriu care îmi face viața mai simplă: ochelarii”, a scris bruneta în dreptul unei imagini în care apare cu ochelarii de vedere.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea și sinceritatea prezentatoarei TV legat de problemele medicale a fost foarte apreciată de fani, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Fosta moderatoare de la „Like a star!” este foarte activă și atentă la comunitatea sa de pe Instagram.

Internații i-au lăsat foarte multe mesaje vedetei, dar și peste 6.700 de like-uri. Unii au fost curioși să afle de unde și-a achiziționat fosta gazdă de la „Noră pentru mama” ramele de ochelari, în timp ce alții i-au transmis că îi stă bine.

ADVERTISEMENT

„Ești superbă, îți stă super”, „Frumoasă ca întotdeauna”, „Superbă”, „Ce bine îți stă”, „Frumoasă mereu”, „Sunt foarte foarte frumoși ochelarii, dar ochii sunt magnifici”, sunt o parte dintre mesajele venite din partea fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: